Setari Cookie-uri

David Popovici donează casca și ochelarii cu care a devenit campion mondial, pentru a ajuta o fostă sportivă

David Popovici vrea să ajute o fostă sportivă care se luptă cu o boală grea. Hope and Homes for Children va ridica o casă pentru Florentina și cei trei copii ai ei cu banii strânși din donațiile pe hhc.galantom.ro/p/davidpopovici

București, 1 august 2022 – David Popovici, dublu campion mondial la natație, donează casca și ochelarii cu care a concurat la Campionatele Mondiale de Natație de la Budapesta pentru a strânge bani pentru Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj juniori. Florentina se luptă cu o boală grea, este mamă a trei copii cu vârste între 4 și 8 ani, iar în prezent nu are unde să locuiască împreuna cu fetița și cei doi băieți, în contextul unei situații familiale dificile. Pentru ei, David s-a alăturat Hope and Homes for Children și face un apel la donații pe hhc.galantom.ro/p/davidpopovici; la finalul campaniei (1 - 26 august 2022), unul dintre donatori va intra în posesia căștii și a ochelarilor lui David, prin tragere la sorți.

Citește și:

Fundația Hope and Homes for Children a demarat deja construcția unei case cu 3 camere pentru Florentina în primăvara acestui an, în satul ei natal din județul Suceava, însă este nevoie de fonduri suplimentare pentru finalizarea construcției, mobilarea și utilarea ei, astfel încât să se poată muta cât mai curând împreună cu copiii într-un spațiu sigur.

"Dacă pot ajuta, eu nu stau niciodată pe gânduri. Iar dacă echipamentul cu care am concurat la Mondiale poate aduce bucurie, siguranță și puțin bine, eu îl donez cu toată inima. Pentru a fi cât mai mulți cei care ajută un fost sportiv de performanță, aflat într-o situație de viață dificilă, vă invit pe voi, cei care mă susțineți și îmi sunteți aproape, ca această lună să faceți o donație pentru căsuța Florentinei.", spune David Popovici.

Citește și:

Oricine vrea să facă o donație pentru Florentina - și să participe automat la tragerea la sorți pentru casca și ochelarii lui David Popovici - o poate face simplu și rapid pe hhc.galantom.ro/p/davidpopovici printr-o donație de 25 lei sau mai mult. Tragerea la sorți va avea loc până cel târziu la data de 2 septembrie 2022.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.