Setari Cookie-uri

Deși îl vedea artist, fiul Ralucăi Bădulescu a ales o altă carieră! Nu a vrut să studieze nici în străinătate!

Fiul Ralucăi Bădulescu a dat, în acest an, examenul maturității și a luat note foarte bune. Acum, el a intrat la o facultate din București, deși Raluca Bădulescu avea alte planuri pentru viitorul lui.

Raluca Bădulescu este tare mândră de fiul ei, Alexandru, și are și motive! Adolescentul a absolvit liceul și a luat examenul maturității cu note foarte mari. Mai mult, el a intrat la facultatea dorită, iar peste doar câteva săptămâni, va fi student cu acte în regulă.

Totuși, Raluca Bădulescu ar fi vrut să își vadă fiul îmbrățișând o altă meserie, și chiar să aleagă o facultate din străinătate.

„Alex a luat BAC-ul cu note foarte mari, este student la ASE, suntem fericiți, împliniți, Doamne, Dumnezeule. Alex a vrut să meargă la ASE. Eu îl visez în continuare artist, numai că nu este timpul trecut. Important este că a intrat la ASE și de restul ce o vrea el să facă”, a declarat vedeta pentru EGO.

Chiar dacă nu a ales să studieze în afara țării, Raluca Bădulescu încă speră că poate fiul ei se va răzgândi, asta pentru că și ei i-ar fi plăcut să se plimbe până la el.

Citește și:

„Nu a vrut să facă o facultate în altă țară. Momentan. Vedem mai târziu dacă o vrea să se orienteze către alte țări”, a mai spus Raluca Bădulescu.

Jurata de la Bravo, ai stil i-a oferit fiul ei mai multe alternative de facultăți din Spania, însă pentru Alexandru nu a contat părerea mamei sale și a ales să facă ce îi place, în țara în care s-a născut.

„Eu să știți că aș fi vrut la o facultate în altă țară, dar dacă el a ales așa, este foarte bine și la ASE. Chiar să se facă școală la noi. Eu voiam să plece în altă țară ca să plece și mă-sa cu el. I-am tot propus Spania, i-am propus niște universități foarte mișto la Barcelona.

Bine, sunt universități mișto oriunde, din America până în Marea Britanie etc. Dar pe mine mă tot atrăgea așa o dorință către Spania. Aș fi vrut să se mai ducă și mă-sa cu el, dar am un așa sentiment că nu ar fi vrut să vină mă-sa după el”, a completat vedeta.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.