Setari Cookie-uri

Prima reacție a lui Nea Mărin după ce a aflat că nepotul său și Theo Rose nu mai formează un cuplu

Vestea despărțirii dintre Theo Rose și Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, a luat pe toată lumea prin surprindere, inclusiv pe apropiații celor doi. Nea Mărin a declarat că nu știa că cei doi nu mai formează un cuplu și a făcut primele mărturisiri despre cea mai fierbinte știre din showbiz.

Nea Mărin a fost surprins să afle că nepotul său, Alex Leonte, și Theo Rose nu mai formează un cuplu. Prezentatorul tv a făcut primele declarații cu privire la noua poveste de dragoste a artistei și a mărturisit că fiecare face ce vrea cu propria viață.

„Eu nu știu nimic despre cei doi. De mai bine de o lună filmez la Bacău pentru viitoarea ediție a emisiunii , așa că nu am apucat să vorbesc cu ei. Aveau o relație frumoasă, după mine! Nu știu dacă s-au despărțit, dar dacă s-a întâmplat asta e! Ce poți face!

Trăim într-o lume nebună, în care se întâmplă foarte multe lucruri. Nu au fost însă căsătoriți, nu au nici copii, așa că sunt liberi amândoi să-și trăiască viața așa cum vor ei!”, a mărturisit Nea Marin, pentru playtech.ro

Citește și:

Prezentatorul tv o apreciază mult pe Theo Rose și cu siguranță îi pare rău că nu mai face parte din familia sa. Tot el a povestit cum s-a cunoscut Alex Leonte cu artista și cum împrejurările din acea perioadă au făcut ca cei doi să fie împreună.

Se pare că frumoasa Theo Rose l-a cunoscut pe fostul ei iubit la un eveniment organizat de Nea mărin, acolo unde era prezentă și sora sa, Raluca.

„Ei se cunosc de ceva timp, poate de cinci ani, poate mai mulți. Totul s-a petrecut prin intermediul petrecerilor mele și al surorii lui Theo Rose, Raluca. Eu mai organizez tot felul de evenimente pentru amicii mei și la asemenea ocazii vine Raluca și trupa ei și ne cântă și ne încântă. Așa s-a întâmplat și atunci când s-au cunoscut nepotul meu cu Theo Rose. A fost o ocazie dintr-alea!”, a adăugat Nea Marin, pentru sursa de mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.