Setari Cookie-uri

Claudia Pătrășcanu cere ajutor statului! Ce se întâmplă cu ea și copiii ei este de neimaginat!

Claudia Pătrășcanu a publicat mai multe mesaje, dar și înregistrări în care Gabi Bădălău o jignește și o amenință atât pe ea, cât și pe mama ei. Vedeta este disperată și cere ajutor statului, asta pentru că cei doi băieți sunt traumatizați și li se interzice să vorbească cu ea.

Claudia Pătrășcanu trăiește clipe de coșmar, asta după ce familia Bădălău o amenință și o jignește de față cu fii ei. Vedeta este terorizată de comportamentul lui Gabi Bădălău, iar drept dovadă sunt înregistrările audio pe care artista le-a făcut publice, în speranța că autoritățile statului vor putea face ceva pentru ea și pentru micuții ei.

Vedeta se află în proces de divorț și de custodie a copiilor de 3 ani, iar războiul este departe de a se termina. Claudia Pătrășcanu și-a arătat întotdeauna disponibilitatea de a-și lăsa băieții la tatăl lor și la bunicii paterni, însă lucrurile degenerează de la o vizită la alta.

După ce au petrecut Sărbătorile Pascale împreună cu tatăl lor, Claudia Pătrășcanu a fost de acord ca cei mici să meargă într-o vacanță de 2 săptămâni cu Gabi Bădălău și bunicii paterni, în Spania. Vedeta acuză familia Bădălău că le vorbește urât celor mici despre ea și că îi învață să aibă un comportament inuman față de mama lor.

Citește și:

Lucrurile nu se termină aici, iar artista îi acuză pe membrii familiei Bădălău de acte de alienare parentală și cere ajutor statului, pentru că, spune chiar ea, Gabi Bădălău are relații peste tot.

„Astăzi, familia Bădălău a decis că trebuie să-mi aud copiii doar în prezența lor, le-a fost tras telefonul din mână, au punctat că nu îi interesează de nimeni și nimic, și atunci cât ei vor și doar în prezența lor îmi voi auzi copiii. Copiilor li s a restricționat orice legătură atât cu mine, cât și cu bunica maternă la ordinul strict și cu pumnul în masă al acestei familii.

Tot astăzi, doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale, emoționale și un act al alienării parentale, unde atât tatăl, cât și bunica paternă m-au jignit într-un mod stradal atât pe mine, cât și pe mama mea și-mi aduc zeci de insulte de față cu copiii noștri. Doi copii cărora nu li se oferă intimitate de a vorbi cu mama lor, cărora le este dor de mine și mie de ei, cărora le este teamă când tatăl tipă și nu fac exact cum el dictează, doi copii care nu au nicio vină pentru răzbunările, fricile și acțiunile acestei familii”, a scris ea.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu a continuat seria dezvăluirilor dureroase și a spus că cei mici sunt traumatizați și stă mereu cu gândul la ei, atunci când pleacă la familia Bădălău.

Am emoții pentru ei de fiecare dată când pleacă. Copii au plecat în vacanță, mâine pleacă în Spania. Îi las în mâinile Domnului. Pleacă cu bunicii și cu toată familia lui Gabi. Pleacă două săptămâni, așa că mă relaxez și eu în acest timp, dar cu gândul la ei”, a spus, la Antena Stars, Claudia Pătrășcanu.

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.