Setari Cookie-uri

Roxana Ciuhulescu vrea să devină din nou mamă! Totuși, un detaliu o împiedică să își îndeplinească visul

Roxana Ciuhulescu are, în sfârșit, familia pe care a visat-o. Vedeta are doi copii de care este foarte mândră și se gândește să devină mamă pentru a treia oară. Totuși, un detaliu, pe care mulți români îl iau în calcul, o împiedică pe vedetă să își vadă visul cu ochii.

Roxana Ciuhulescu este o mamică fericită, iar familia îi este cea mai mare împlinire. Vedeta are o fetiță din căsnicia cu Mihai Ivănescu, dar și un băiețel, cu actualul ei soț, Silviu Bulugioiu.

Recent, vedeta a vorbit despre mărirea familiei sale, dar și despre relația pe care o are cu fostul ei partener de viață. Roxana Ciuhulescu a mărturisit că se vede mamă pentru a treia oară, însă îi este teamă de vremurile care vor veni, inclusiv de războiul din Ucraina.

„Mi-aș dori foarte tare încă un copil, dar trebuie să o spun cu multăș sinceritate că mă sperie vremurile care vin, m-a speriat tare situația din Ucraina. Copiii sunt ușor de făcut, ba chiar aș spune plăcut, dar sunt greu de crescut și vremurile nu sunt deloc ușoare și nu vreau să-l sacrific pe niciunul dintre ei. Pur și simplu vreau să le ofer o viață decentă, să am posibilități să îi trimit la studii, să îi întrețin, să nu le lipsească absolut nimic”, a spus vedeta, pentru playtech.ro.

Citește și:

În ceea ce privește relația cu fostul soț, Roxana Ciuhulescu a declarat că discută cu Mihai Ivănescu doar lucrurile ce țin de fiica lor și că nu au o relație de prietenie, însă se respectă reciproc.

"Suntem în relații ok, ținând cont că este tatăl primului meu copil. Ne respectăm, discutăm strict despre copil, dar nimic altceva, nu pot să zic că am rămas prieteni. Ana merge la el din când în când, este o relație civilizată să îi spun”, a adăugat vedeta.

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.