Setari Cookie-uri

CRBL s-a mutat în România. Ce planuri are artistul pentru viitorul apropiat? Bagajele încă îi dau de furcă!

După ce a ales calea străinătății, CRBL s-a gândit că ar fi o idee mai bună se se mute înapoi în România.

Experiența Survivor l-a făcut pe CRBL să ia o decizie radicală în ceea ce privește viitorul său și al familiei sale. Artistul, stabilit de mai mulți ani în Spania, s-a hotărât să își ia familia și să se întoarcă în România. Zis și făcut, CRBL a ajuns pe tărâmurile natale, asta după ce a vândut tot, inclusiv vila în care stătea, pentru a se muta în Spania.

Acum, CRBL și familia lui vor sta în chirie și se pregătesc pentru începerea școlii Alessiei, Artistul așteaptă bagajele, deloc puține, și speră ca toate lucrurile să fie gata înainte de startul aului școlar.

„Nu-mi văd capul de treabă. Am decis să ne întoarcem și trebuie să punem lucrurile la punct cât mai repede, mai ales că școala începe mai devreme anul acesta. Sper să trecem cât mai ușor peste etapa întoarcerii la București”, a declarat CRBL, pentru impact.ro

Citește și:

În ceea ce o privește pe fiica lui, CRBL a mărturisit că Alessia a dat un test de evaluare, pentru a se vedea la ce nivel este și pentru a putea relua școala în România.

„Am făcut demersurile. Astăzi a avut un test, să vadă la ce nivel este. Am fost la școală cu ea și a trebuit să-i facă un test de evaluare, să vadă unde o încadrează. Se întoarce la aceeași școală”, a mai povestit artistul, despre fiica sa în vârstă de 12 ani.

Până atunci, CRBL se ocupă de bagajele care trebuie să îi ajungă, mai ales că artistul deține multe lucruri voluminoase, precum un caiac, o motocicletă, aparatură de studio, mobilă, biciclete etc.

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.