Setari Cookie-uri

Adelina Pestrițu, petrecere de fițe pentru micuța Zeny! Peste 150 de invitați la aniversarea de 4 ani a Zenaidei

Adelina Pestrițu a organizat o zi de naștere spectaculoasă pentru micuța ei, Zenaida. Tort de 4 etaje, detalii cu fluturi, animatori și candy bar - toate detaliile au fost puse la punct pentru celebrarea micuței Zeny.

Adelina Pestrițu este o mămică tare fericită, asta pentru că, ieri, 3 august, s-au împlinit 4 ani de când micuța Zenaida a venit pe lume și i-a luminat viața. Pentru că o astfel de zi nu putea să rămână trecută cu vederea, vedeta și soțul ei, Virgil Ștebea, au organizat o petrecere spectaculoasă, desprinsă, parcă dintr-un cadru de la Disneyland.

Adelina Pestrițu a vrut ca totul să iasă perfect și s-a ocupat de fiecare detaliu în parte, pentru ca micuța Zeny să se simtă ca o adevărată prințesă. Deși vedeta a luat decizia de a nu mai oferi informații cu privire la familia sa și a nu mai publica în online poze cu fetița ei, Adelina Pestrițu a distribuit câteva fotografii de pe petrecerea de vis.

La aniversarea Zenaidei au fost prezenți nu mai puțin de 150 de invitați, iar tema aleasă a fost cea cu fluturi. Tortul de 4 etaje, dar și animatorii cu personajele cele mai îndrăgite ale copilăriei au făcut deliciul invitațiilor.

Citește și:

"Astăzi este o zi specială pentru familia noastră! Zeny a împlinit 4 ani”, a scris Adelina, în dreptul fotografiilor publicate pe Instagram.

Cu o astfel de petrecere, suntem siguri că Zeny a fost în centrul atenției și s-a simțit răsfățată de toți cei prezenți. Cu această ocazie, îi urăm și noi "La mulți ani" și să aibă parte de o copilărie frumoasă!

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.