Setari Cookie-uri

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel îi îngrijorează pe apropiații actorului. Cum se simte Alexandru Arșinel la azil?

Alexandru Arșinel a fost internat într-un azil, acolo unde are parte de îngrijire medicală corespunzătoare. Totuși, starea sa de sănătate nu este deloc îmbucurătoare, iar apropiații se tem de ceea ce este mai rău.

Alexandru Arșinel a fost internat într-un azil de bătrâni, asta după ce starea sa de sănătate nu i-a mai permis să se îngrijească singur. Chiar dacă personalul medical are grijă și se ocupă de tratamentul actorului, din păcate, starea sa de sănătate nu este deloc îmbucurătoare.

Apropiații actorului sunt îngrijorați de starea sa de sănătate, mai ales că Alexandru Arșinel mănâncă foarte puțin. Actorului îi este dor de soție, care îl așteaptă acasă, iar și aceasta este bolnavă și stă cu gândul la cel care i-a fost o viață alături.

„A vrut să stea singur în cameră, dar sunt și camere de două persoane, fiecare după cum alege. Nu prea doarme, se uită la TV, la știri și la filme. Mănâncă foarte puțin, deși beneficiază de trei mese pe zi. Interacționează cu personalul, dar și cu ceilalți pacienți, dar cam uită întâmplările recente.

Citește și:

Dimineața, îi place să iasă în curte, la aer curat, aici este o grădină foarte mare. Îi e tare dor de soție, și ea e foarte bolnavă, după un accident casnic”, a declarat unul dintre apropiații lui Alexandru Arșinel, potrivit Ego.ro.

Din păcate, Alexandru Arșinel a început să uite tot mai multe lucruri, iar memoria îi joacă feste. O altă problemă cu care se confruntă actorul sunt escarele, care trec foarte greu, iar starea de sănătate nu pare să se îmbunătățească prea curând.

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.