Setari Cookie-uri

Cum a reușit Florin Dumitrescu să slăbească 10 kilograme în 3 săptămâni? Pe ce se bazează regimul strict ținut de Chef?

Florin Dumitrescu a reușit să slăbească 10 kilograme în 3 săptămâni, asta după ce a ținut o dietă drastică. Chef-ul a vorbit despre singurele 3 alimente pe care a avut voie să le consume.

Florin Dumitrescu a reușit să slăbească într-un mod drastic și relativ rapid, nu mai puțin de 10 kilograme. Îndrăgitul chef a urmat o dietă strictă și a reușit să ajungă la greutatea dorită.

Nu este pentru prima dată când Florin Dumitrescu ține un astfel de regim, asta pentru că, în trecut, cu ajutorul dietei a reușit să slăbească 17 kilograme, consumând doar 3 alimente.

Regimul lui Florin Dumitrescu se bazeză pe consumarea timp de 3 zile de varză, următoarele 3 zile orez, apoi încă 3 zile piept de pui, după care se reia tot procesul. Totuși, chef-ul abia aștepta să ajungă la kilogramele dorite pentru a-și răsfăța papilele gustative cu preparatele preferate.

„Am terminat dieta și ce să fac eu primul lucru după dietă? Primul lucru pe care o să-l mănânc va fi jumătate de antricot și voi bea două pahare de vin. Abia aștept. Dieta asta prima dată a dat un randament mult mai bun.

Citește și:

Am dat 17 kilograme atunci, acum 9 jumătate -aproape 10, dar tot sunt mulțumit, pentru că pot să încep să fac mișcare și zic că este bine. Încă nu-mi e poftă de mâncare, doar aș gusta. Dieta aceasta nu este doar pentru slăbit, ci și pentru reeducare”, a povestit recent Florin Dumitrescu, pe pagina sa de Instagram.

Pâinea lipsește din meniul lui Florin Dumitrescu

Sunt ani buni de când Florin Dumitrescu nu mai consumă pâine, din cauza ingredientelor cu care este preparată. Chef-ul a ales să înlocuiască pâinea cu lipia, însă și aceasta trebuie să fie una de calitate.

„Dacă vrei, te fac să nu mai mănânci pâine în viața ta. Un prieten mi-a povestit că își făcuse brutărie, o avea deschisă de foarte mult timp. La un moment dat, i-a curs bidonul de afânător, era un ingredient lichid pe care-l băga în aluatul de pâine și i-a făcut gaură în beton. Ăla a căzut ca picătura chinezească, peste noapte i-a făcut gaură în beton, în 12 centimetri. Asta se întâmplă de fapt cu ce mâncăm noi.

Citește și:

De asta, atunci când cumperi pâinea trebuie să știi ce cumperi. Că dacă o cumperi pe cea mai ieftină clar va fi așa. Eu de asta mănânc lipie, faină cu apă”, a declarat chef Florin Dumitrescu în cadrul unui podcast..

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.