Setari Cookie-uri

Misty, înțepături pentru Andreea Bălan? Ce a declarat soția lui Keo despre cuplul George Burcea și Viviana Sposub?

Misty a răspuns curiozităților fanilor, după ce ea s-a împrietenit tot mai mult cu George Burcea și Viviana Sposub. Ce a declarat femeia, cu care Keo o înșela pe Andreea Bălan, despre George Burcea?

Deși este o prezență discretă în online, atunci când are ocazia, Misty spune lucrurilor pe nume, așa cum consideră de cuviință. Femeia alături de care Keo a decis să își întemeieze o familia, asta după ce a înșelat-o pe Andreea Bălan ani la rând cu ea, a vorbit despre prietenia care o leagă de George Burcea și Viviana Sposub.

Soția lui Keo a fost întrebată în mai multe rânduri ce părere are despre fostul soț al Andreei Bălan și noua sa parteneră, Viviana Sposub, mai ales că au fost văzuți împreună și par că se înțeleg foarte bine. Misty a povestit cum i-a cunoscut pe Viviana Sposub și George Burcea în emisiunea pe care Viviana o prezintă, iar între ei s-a format o legătură frumoasă, de suflet.

„Cum ai ajuns să te înțelegi cu George Burcea?”, a fost întrebarea primită de la una dintre fane.

Citește și:

„L-am cunoscut pe George când am mers la emisiune la Viviana. Așa i-am cunoscut pe amândoi, de atunci am început să vorbim și îmi sunt tare dragi.

Sunt oameni buni și faini, respectuoși, pe care îi apreciez, iar ei, la rându lor, mă apreciază și îmi apreciază familia. Cârcotași care transformă problemele personale ale altcuiva în problemele tuturor vor exista întotdeauna și nu datorez nimănui nicio explicație.
Și dacă ar fi existat o problemă directă cu mine, în viață e frumos să lași loc de bună ziua indiferent de situații, iar lumea e foarte mică, vorba aceea.”, a fost răspunsul lui Misty, pe InstaStory,

O altă întrebare a fost legată de compatibilitatea dintre Burcea și Viviana, făcându-se referire și la trecut. Răspunsul lui Misty nu a întârziat să vină.

Citește și:

„Se potrivesc de minune pentru că pur și simplu era menit să fie împreună. Nu e atât de greu să înțelegi și să accepți. Toate cele bune și sănătate multă”, a răspuns Misty, potrivit Wowbiz.

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.