Setari Cookie-uri

Denis Roabeș de la THE MOTANS s-a logodit. Cine este tânăra care i-a furat inima?

Denis Roabeș s-a logodit în mare secret cu aleasa inimii lui, Bianca, după o relație de 5 ani.

Denis Roabeș, solistul de la THE MOTANS, și-a găsit sufletul pereche și a făcut primul pas către o viață în doi. Artistul și-a cerut iubita de soție, iar momentul a fost unul emoționant penru amândoi îndrăgostiții.

Într-un interviu recent, Denis Roabeș a povestit cum a decurs cererea în căsătorie și cât de fericit este că a făcut acest pas. Artistul păstrează discreția cu privire la viața sa sentimentală, însă a oferit câteva detalii despre Bianca, femeia care îi va deveni curând soție.

”A fost ceva spontan, ceva stupido-romantico-funny, în stilul meu… Dar a fost pe cât se poate de sincer și cu tot sufletul din ambele părți. Mă bucur foarte mult că am făcut acest pas important în viețile noastre”, a spus The Motans pentru Viva.ro.

Citește și:

Denis Roabeș și Bianca sunt împreună de 5 ani, iar relația lor avansează frumos, în direcția pe care amândoi și-o doresc. Cei doi s-au cunoscut la un concert THE MOTANS și a fost dragoste la prima vedere. Artistul a recunoscut că iubita lui, Bianca, este o sursă de inspirație infinită pentru piesele sale și că a scris multe melodii de succes cu gândul la ea.

”Bianca este o sursă infinită de inspirație și dragoste pentru mine, și da, datorită ei s-au născut mai multe piese marca The Motans. Nu pot să zic care piese anume, prefer să păstrez în secret acest aspect.”, a mai spus Denis Roabeș.

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.