Setari Cookie-uri

Răzvan Simion a împlinit 42 de ani și se bucură de momente unice alături de Daliana Răducan. Ce mesaj i-a transmis iubita lui?

Răzvan Simion a împlinit 42 de ani, motiv pentru care și-a petecut ziua de naștere într-un mod cu totul inedit, alături de Daliana Răducan, femeie cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Răzvan Simion a împlinit ieri, 8 august, 42 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere alături de partenera sa de viață, Daliana Răducan. Prezentatorul tv s-a filmat într-un cadru special, în timp ce lua micul dejun înconjurat de petale de trandafir și șampanie. Totul s-a petrecut într-un hotel de lux din Marrakech.

Acolo își petrece Răzvan Simion aceste zile toride de vară, iar iubita sa, Daliana Răducan, este cea alături de care trăiește momente unice și pline de iubire. Arhitecta nu a ezitat să îi scrie un mesaj public iubitului ei și i-a declarat dragostea sa necondiționată.

„Te iubesc mai mult decât îmi suportă cuvintele. La mulți ani”, i-a scris Daliana pe pagina de Instagram.

Poveste de dragoste începută într-o vacanță

Povestea de dragoste dintre Răzvan Simion și Daliana Răducan a început anul trecut, atunci când cei doi au ales să își oficializeze relația printr-o vacanță petrecută împreună. De atunci, cei doi sunt alături unul de altul și își fac planuri de viitor împreună.

Citește și:

„Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre”, a mărturisit prezentatorul tv pentru viva.ro.

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.