Setari Cookie-uri

Iuliana Luciu a făcut atmosferă într-un club din Monaco! Ce meserie are acum vedeta? Visul ei s-a îndeplinit!

Iuliana Luciu și-a îndeplinit cel mai mare vis, acela de a deveni DJ. Vedeta făcut atmosferă într-un club din Monaco, acolo unde a mixat muzică. Imaginile postate pe rețelele de socializare vorbesc de la sine.

Iuliana Luciu a făcut senzație într-un club din Monaco, asta după ce visul ei cel mai mare s-a îndeplinit. Vedeta a renunțat la televiziune, cel puțin pentru o perioadă, și s-a dedicat pasiunii sale, aceea de a mixa muzică în cluburi.

Sora Nicoletei Luciu a fost DJ într-un club de fițe din Monaco, acolo unde muzica bună și cheful de distracție au fost partenerii vedetei.

„Proiectul meu de suflet, muncit la greu, a devenit realitate – DJ invitat la Monaco! Lucille c’est moi! Aseară a fost despre muzica mea și Monaco!!!”,a scris Iuliana Luciu pe Facebook, în dreptul fotografiilor din timpul petrecerii incendiare din Monaco.

Dieta Iulianei Luciu

Iuliana Luciu are mare grijă de felul în care arată și ține cu regim bazat pe lactate, fructe și legume proaspete.

Citește și:

„E o dietă cu alimente diverse, astfel că în fiecare săptămână am mâncat altceva. Regimul este bazat pe multe lactate şi legume crude, dar şi pe carne şi peşte, în diferite combinaţii, cu multe salate.

În zilele în care se pune carne în salată, nu se adaugă şi roşii. Cura de slăbire poate fi reluată, fără pauză, până se ajunge la greutatea dorită. Aşa am procedat eu timp de două luni şi jumătate”, a mărturisit Iuliana Luciu, acum mai mult timp, potrivit Click.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.