Setari Cookie-uri

Andreea Antonescu, primele declarații după terminarea filmărilor pentru America Express: ”E ultima oară când plec”

Andreea Antonescu o dat o serie de declarații, după terminarea filmărilor pentru emisiunea America Express pe care fanii o vor putea urmări din toamna acestui an, pe Antena 1.

Vedeta a decis să participe la acest concurs alături de prietena sa, Andreea Bălan, iar fanii lor au încredere că ambele se vor descurca de minune și, de ce, că vor fi cele care se vor întoarce acasă cu marele premiu al emisiunii.

Andreea Antonescu, declarații după America Express

America Express este o competiție extrem de grea care îi pune pe concurenți în situații extreme pe care doar cei mai puternici dintre ei le pot duce la capăt. Cei mai mulți dintre cei care participă nu se așteaptă să fie chiar atât de dificil, dar odată ce ajung acolo, își schimbă complet părerea și își dau seama că nu este la fel cum se vede din fața micilor ecrane.

An de an, câteva de perechi de vedete pleacă în aventura vieții lor și încearcă să ajungă primele la prezentatorea emisiunii care și anul acesta este Irina Fodor, pentru a avea parte de beneficiile puse în joc, fie că este vorba despre o cazare sau de câteva minute în plus la următoarea cursă. Vedetele intră într-o cursă unde adrelina este întinsă la cote maxime și unde doar cei mai puternici rezistă atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.