Setari Cookie-uri

Fiul Vlăduței Lupău va fi botezat de trei perechi de nași: ”Abia aștept să îi văd și să îi strâng în brațe pe amândoi”

Fiul Vlăduței Lupău și al lui Adi Rus va fi botezat de trei perechi de nași, iar una dintre nașele sale este o artistă de muzică populară de la noi din țară.

Aceasta a dat câteva detalii despre faptul că îl vad boteza pe Iair și tot ea a fost cea care a zis și că artista a decis să aibă mai mulți nași pentru copilul ei.

Vlăduța Lupău a vrut trei perechi de nași pentru fiul

Pe data de 6 august, Vlăduța Lupău l-a adus pe lume pe fiul ei și al lui Adi Rus, copilul pe care atât ei, cât și cei dragi lor l-au așteptat cu sufletul la gură. Cei doi îndrăgostiți și-au dorit din tot sufletul să își întregească familia, iar când artista a reușit să râmână gravidă, a crezut că este o binecuvântare de la Dumnezeu, mai ales că a primit vestea cea mare, în timp ce se afla la munte, lângă o biserică unde trebuia să filmeze videoclipul unei piese.

Ei bine, nu i-a venit să creadă lucrul acesta și primul care a aflat vestea cea mare a fost nimeni altul decât partenerul ei de viață, Adi Rus. Acesta i-a fost un real sprijin artistei pe perioada sarcinii și nu poate decât să fie recunoscătoare pentru faptul că are în viața sa un bărbat precum el. Acesta la rândul lui se bucură că a întâlnit-o pe frumoasa artistă care l-a făcut cel mai fericit bărbat din lume, în clipa în care a venit pe lume fiul lor pe care au decis să îl vor boteza Iair, ci nu Neymar așa cum au crezut cei mai mulți dintre fanii ei.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.