Setari Cookie-uri

Alexandra Stan, complet goală în Grecia! Artista a urcat pozele pe Instagram și a făcut furori printre internauți

Alexandra Stan a renunțat la inhibiții și s-a pozat complet goală, în timp ce se relaxa pe o plajă din Grecia. Vedeta a încins imaginația internauților care i-au apreciat curajul, dar și formele expuse la soare.

Alexandra Stan a oferit publicului său momente de neuitat, asta după ce s-a pozat complet goală, în timp ce se relaxa la un resort de lux, din Grecia. Artista își petrece aceste zile pe plaiurile elene, acolo unde se bucură de soare, mare și timp doar pentru ea.

Pentru a se relaxa complet, îndrăgita artistă a renunțat la orice lucru care ar putea să o încomodeze, inclusiv la hainele sale. Vedeta a făcut plajă complet dezbăcată și le-a oferit fanilor de pe Instagram imagini care le-au pus imaginația pe jar.

Vedeta demonstrează că se simte bine în propria piele și că profită de fiecare moment de relaxare, așa cum știe mai bine. Alexandra Stan a menționat că în ultimul timp nu a mai fost la sală și că își editează pozele, pentru a arăta exact așa cum și-ar dori.

Citește și:

„Îmi editez pozele foarte des! Recunosc că îmi place să mă amăgesc cu imaginea mea «perfectă»”, a scris vedeta pe InstaStory, acum ceva timp, în contextul scandalului cu George Buhnici.

„Nu am mai fost la sală de foarte mult timp. Nu sunt mândră de asta, dar nici nu mă judec prea aspru. Nimeni nu ar trebui să se agreseze emoțional sau psihologic pentru asta”, a mai completat vedeta.

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.