Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, despre cum se vindecă o inimă frântă! Cum a reușit artista să treacă peste dezamăgirile în iubire?

Andreea Bălan este astăzi o femeie puternică și încrezătoare în forțele proprii. Vedeta a trecut prin multe momente de cumpănă până în prezent și a reușit să se ridice de fiecare dată.

Andreea Bălan este un exemplu de femeie puternică și hotărâtă, iar drept dovadă sunt situațiile limită pe care le-a trecut cu brio. Vedeta a reușit să se ridice de fiecare dată și mai puternică și a învățat cum să gestioneze dezamăgirile în viață.

Artista a avut multe de învățat din experiențele trecute și a povestit cum a reușit să treacă peste durere și suferința în dragoste. Invitată în podcastul lui Radu Constantin, vedeta a dezvăluit că și-a făcut un grup de suport și și-a sunat zilnic prietenele și le-a vorbit despre lucrurile prin care trece. Astfel, după o perioadă de câteva luni, Andreea Bălan a simțit că se vindecă.

„Eu mi-am făcut un grup de suport, patru oameni, cărora le-am zis că m-am despărțit și timp de patru luni i-am sunat pe toți pe rând, am văzut asta în filme. În fiecare zi îi luam la rând, le ziceam aceleași lucruri. După astea patru luni de zile mi-am trecut dintr-o dată. Cu toții avem nevoie de prieteni foarte apropiați, care trebuie să fie lângă tine, pentru o perioadă limitată. Cam asta aș sfătui, alege doi, trei prieteni și vă dați un termen de două-trei luni”, a povestit îndrăgita vedetă.

Citește și:

Înainte de suferința provocată de divorțul de tatăl fetițelor ei, George Burcea, Andreea Bălan a simțit ce înseamnă trădarea, urmată de o drepresie cruntă, la doar 27 de ani. Vedeta a trăit o poveste de dragoste timp de 8 ani cu Keo, care s-a sfârșit așa cum nimeni nu se aștepta.

„Am avut depresie la un moment dat, la 27 de ani. M-am trezit, aveam o relație minunată, am avut o relație de opt ani foarte frumoasă, începusem să câștig și financiar, începusem să fie bine, avea o carieră stabilă deja, scosesem albume, piese. Spuneam că sigur dacă albumul va avea succes, o să fiu fericită, sigur dacă relația mea o să meargă bine, o să fiu fericită. Dacă o să îmi cumpăr un apartament o să fiu fericită. La 27 de ani le aveam, dar fericirea nu a venit, pentru că eu le căutam în exterior.

Citește și:

Atunci mi-am dat seama că trebuie să cauți în interior. Și că dacă nu lucrezi cu tine și nu-ți vindeci traumele din copilărie, de fapt tot timpul vei avea acest gol interior. Și am început să fac terapie, am citit mult în perioada aia și așa am realizat”, a mai spus Andreea Bălan.

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.