Setari Cookie-uri

Loredana Groza, sexy și neliniștită în fața oglinzii. Vedeta a pozat fără lenjerie intimă, iar reacțiile nu au întârziat să vină

Loredana Groza a renunțat de inhibiții și le arată fanilor tot ceea ce are mai bun. Vedeta a publicat recent o fotografie în care apare complet dezbrăcată în partea de jos. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară!

Loredana Groza se simte excelent la cei 52 de ani pe care îi are. Vedeta își trăiește a doua tinerețe și se bucură de clipa prezentului, împărtășidu-le și fanilor tot ceea ce are mai frumos.

Artista a început să pozeze tot mai sexy, spre deliciul fanilor, iar cu fiecare ocazie, artista încinge imaginația celor care o urmăresc. Recent, vedeta s-a pozat în oglindă, în timp ce se relaxa într-un pat dintr-o cameră de hotel. Nimic deosebit până aici, însă Loredana apare complet dezbrăcată în partea de jos a corpului, renunțând astfel la inhibiții de orice fel.

Loredana Groza și-a surprins fanii, care nu au ezitat să o laude pentru îndrăzneala sa, dar, unii dintre ei, au și criticat-o, pentru felul în care apare pe rețelele de socializare.

Citește și:

„Offf, Iisuse! De când cu pandemia, vedetele noastre nici bani de haine nu mai au? noroc că stilul de viață sănătos o face să arate perfect și poate poza chiar și așa? noi astea, preferatele lui Buhnici ne pozăm doar la față???"/ "Loredana Groza vă susțin Sunt fanul dumneavoastră sunteți pentru mine printre primi artiști de muzică ușoară să rămâneti tot timpul așa și vă doresc multă sănătate și mulți ani să cântati pe scenele și spectacolele din România" / "Lumea critică, dar multe ar vrea să fie în locul ei bravo!!", sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți, la fotografia care a strâns peste 80.000 de like-uri.

Loredana Groza, mesaj pentru cei care susțin că are operații estetice

Loredana Groza mărturisește tare și răspicat că nu are niciun fel de intervenție estetică și că cei care spun asta sunt limitați în gândire. Artista spune că totul este cât se poate de natural în ceea ce o privește și că frumusețea se menține din interior spre exterior.

Citește și:

"Nu, nu arăți bine dacă te operezi. Se vede. Este absolut vizibil. Și cine știe, știe cum arată un sân natural și unul în care a fost intervenit, în primul rând după forma lui. Cine nu e răutăcios știe foarte bine diferențele acestea. De asta pe mine mă amuză, când cineva se ia chiar de lucrurile din acestea, care nu există. Ia-te de cum cânt, de lucruri palpabile, nu de lucruri pe care ai auzit că le-a spus cineva și le preiei ca un papagal sau ți s-a părut ție”, a declarat Loredana Groza pentru Fanatik.

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.