Setari Cookie-uri

Anghel Damian, prins între fosta și actuala. Cum lucrează producătorul cu cele două femei din viața sa?

Anghel Damian este producător, regizor și scenarist pentru cel mai nou serial, Clanul. Tânărul regizor lucrează împreună cu Lia Bugnar, fosta lui iubită, dar și cu Theo Rose, actuala sa parteneră de viață.

Anghel Damian este un tânăr extrem de talentat, astfel că din actor, el a devenit scenarist, regizor și producător pentru serialul Clanul, ce se va difuza începând din această toamnă. Totuși, munca sa nu este una ușoară, mai ales că lucrează atât cu fosta, cât și cu actuala.

Anghel Damian se ocupă de scenariul serialului Clanul împreună cu Lia Bugnar, cea alături de care a avut o relație timp de 9 ani. Cei doi au rămas prieteni și colaborează pentru proiectele profesionale în care sunt implicați.

"Da, este scenarist al serialului şi nu o veţi vedea în vreun rol. În acest fel îţi dedici existenţa acestui proiect altfel decât dacă ai juca în el. Atunci când eşti actor într-un proiect tendinţa de a fi subiectiv ar fi mult mai mare, fiind obligat să gândeşti prin prisma personajului tău. Când eşti scenarist şi regizor trebuie să ţii partea tuturor şi este o muncă care e conflictuală şi am avut experienţa asta la serialul „Vlad”, a spus Anghel Damian, potrivit click.ro.

Citește și:

În ceea ce privește viața sa sentimentală din prezent, regizorul spune că nu mai are timp de multe lucruri și că profesia ăi ocupă multe ore din zi. Anghel Damian formează un cuplu cu Theo Rose, cei doi cunoscându-se pe platoul de filmare.

"Joc în spectacolele de la teatru. Stăm doar în spatele proiectului şi nu avem roluri în serial, avem o echipă specială. Nu mai există viaţă particulară, pentru că zi şi noapte sunt dedicat noului proiect, ceea ce mă responsabilizează.

Există atât cât mai ai timp să mai trăieşti. De cele mai multe ori, după multe ore de filmare zilnic, restul zilelor în montaj sau în producţie nu cred că aş mai numi viaţă personală viaţa personală. Nu-ţi mai arde de nimic, cel puţin o perioadă”, a adăugat actorul.

Citește și:

În ceea ce privește talentul său actoricesc, Anghel Damian spune că momentan va lucra din spatele camerei, în calitate de regizor. Rolurile vor veni către el, astfel că publicul îl va mai vedea pe Anghel și în alte proiecte, în viitor.

„Ba da, însă vor veni destule roluri, sunt destul de tânăr, aşa că voi mai avea timp să joc. Cred că ce e al meu e pus deoparte şi dacă vor fi roluri episodice şi mă potrivesc voi juca şi eu. Să mă distribui într-un serial pe care îl şi fac nu mi se pare o performanţă în sine”, a mărturisit iubitul lui Theo Rose.

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.