Setari Cookie-uri

Emily Burghelea, de la agonie la exataz! Vedeta a ajuns la spital din cauza stărilor de rău și a aflat că este însărcinată

Emily Burghelea a trăit la maxim ziua de ieri și a trecut prin toate stările posibile. Vedeta a ajuns la spital din cauza stărilor de rău, însă s-a dovedit că prezentatoarea de la Vorbește lumea este însărcinată!

Emily Burghelea a trăit ziua de ieri la intensitate maximă! Vedeta a trecut de la agonie la extaz, ca, într-un final, să afle că este însărcinată. După ce a acuzat stări de rău, vedeta a fost nevoită să meargă la spital, acolo unde i s-au făcut investigați medicale amănunțite și i-au fost puse perfuzii.

Prezetatoarea de la Vorbește Lumea s-a simțit extrem de rău după terminarea emisiunii și a cerut ajutor imediat. Vedeta a aflat că nu are nimic din punct de vedere medical, ci este însărcinată. Blondina a primit cu multă bucurie vestea cea mare, pe care a împărtășit-o și cu internauții.

„Iubitul lui Emily ești gata pentru doi ??? Nu era nici din cauza anemiei, nici din cauza oboselii, SUNT ÎNSĂRCINATĂ !!!!!! O să mai avem un copil !!!!!”, a anunțat Emily Burghelea, care a postat și o imagine de pe patul de spital, în care ține în mână un test de sarcină pozitiv.

Citește și:

O dată ajunsă acasă, Emily Burghelea le-a povestit fanilor săi toate peripețiile pe care le-a trăit. Vedeta este fericită și entuziasmată de minunata veste și avia așteaptă ca fiica ei, Amedea, să devină oficial surioară mai mare.

Azi am trecut de la agonie la extaz. Am plecat din emisiune de urgență la spital, mi-a fost rău cum nu mi-a mai fost vreodată, dar vărsăturile și stările de leșin anunțau, de fapt, că familia noastră se mărește. Bebe nu știa ce să mai facă să ne dăm seama că este acolo!”, a scris fericita mămică pe Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.