Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan și-a găsit liniștea în brațele unui bărbat misterios! Cine i-a vindecat inima impresarei?

Anamaria Prodan și-a dat frâu liber iubirii și s-a afișat, așa cum a promis, după divorțul oficial de Reghecampf, cu bărbatul care i-a făcut inima să iubească din nou.

Anamaria Prodan a trecut peste tot ce a fost dureros, iar acum vedea iubește din nou, mai puternic ca niciodată. Așa cum a promis acum câteva luni, ea se afișează cu noul iubit, după ce și-a încheiat în mod oficial socotelile cu Reghecampf.

Sexy impresara a publicat mai multe fotografii cu cel care i-a făcut inima să tresară din nou, iar fanii au fost curioși să știe în brațele cui a găsit Anamaria Prodan liniștea.

Potrivit click.ro, misteriosul bărbat este un medic chirurg plastician din Arabia Saudită, o vedetă locală, un om influent și cunoscut în lumea afacerilor. Ibrahim al Ashary este numele celui care i-a adus zâmbetul pe buze Aneimaria Prodan și alături cu care se afișează fericită pe Instagram.

A post shared by ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF (@anamariaprodanreghecampf)

Citește și:

Vedeta a postat o fotografie cu iubitul ei, în timp ce se simțeau foarte bine unul în compania celuilalt, la un restaurant de lux din Dubai. Ulterior, impresara a mai postat și alte imagini cu Ibrahim, în care cei doi se țin de mână sau se îmbrățișează.

Până în prezent, Anamaria Prodan nu a făcut nicio declarație cu privire la noul ei partener de viață.

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.