Setari Cookie-uri

Nicole Cherry i-a botezat băiețelul Larisei Udilă! Artista a strălucit într-o rochie creată de un designer român

Nicole Cherry a fost ieri nașă și i-a botezat fiul Larisei Udilă, buna sa prietenă din copilărie. Cele două au strălucit pe ringul de dans, s-au distrat și i-au distrat pe cei prezenți la super petrecerea pentru micuțul Milan.

Nicole Cherry a devenit mamă pentru a doua oară, de data aceasta mamă spirituală, pentru că aseară a botezat priul ei finuț, pe fiul Larisei Udilă. Artista și Larisa Udilă sunt prietene încă din copilărie, iar legătura dintre cele două este puternică și împărtășesc lucruri în comun.

Larisa Udilă a fost bucuroasă când Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa, au acceptat să fie nașii micuțului Milian Ogică, astfel că cei patru au pregătit un botez de pomină, o super petrecee cu invitați dragi sufletului lor.

Nicole Cherry a purtat o rochie neagră, mulată, cu crăpăturp pe un picior și decolteu îndrăzneț. Proaspăta mămica a ales o ținută albă, accesorizată din ca până în picioare, un model inedit, lucrat cu mare atenție de designerul român, Cristina Săvulescu.

Citește și:

La prima petrecere a micuțului Milan au cântat Adi Cristescu, Elena Gheorghe, Luis Gabriel, Diana Matei și Taraful Cleante, iar tortul a fost unul cu etaje, având ca temă animalele din junglă.

Sursă foto: Instagram

Nicole Cherry, regim după ce a născut

Nicole Cherry a născut în urmă cu aproape un an, iar de atunci vedeta ține un regim special, pentru a ajunge la greutatea dorită. Vedeta face sport și are mare grijă la alimentele pe care le consumă.

„Nu mai mănânc produse din făină albă și zahăr, ci totul este integral. Însă, nu am scos pâinea din alimentație, pentru că, la sfaturile antrenoarei, la vârsta mea, nu este cazul.

Am ales variantele sănătoase – pâine integrală/orez sălbatic/paste integrale! Carne slabă și pește, pentru că toate au proteine, grăsimi, carbohidrați, dar sunt astfel calculate, pentru a-mi modela frumos trupul”, a mărturisit Nicole Cherry, potrivit viva.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.