Setari Cookie-uri

Victor Slav a plecat în vacanță cu Sofia și iubita lui, în Bulgaria. Bianca Dragușanu este în Mykonos cu Gabi Bădălău

Victor Slav se bucură de un timp special alături de fiica sa, în timp ce Bianca Drăgușanu se distrează pe cinste pe insula milionarilor.

Victor Slav a plecat cu fiica lui, Sofia, dar și cu iubita lui, într-o vacanță în Bulgaria, la unul dintre resorturile de lux din țara vecină. Cei trei petrec un timp frumos împreună, dar fiica Biancăi Drăgușanu are parte de toată atenția și iubirea tatălui ei.

Prezentatorul tv este încântat de alegerea făcută pentru vacanța cu micuța lui, mai ales că Sofia mănânca pe săturate și are parte de multă distracție la pisicină.

În același timp, Bianca Drăgușanu are parte de multă distracție alături de Gabi Bădălău, pe insula milionarilor, Mykonos. Cei doi postează imagini din luxul din Grecia și le arată internauților cât de bine se simt împreună.

Bianca Drăgușanu, relație de prietenie cu Gabi Bădălău

Bianca Dragușanu a rămas în relații bune cu Victor Slav și comunică pentru binele Sofiei. Cei doi vorbesc des la telefon și se sfătuiesc atunci când vine vorba de fiica lor.

Citește și:

”Suntem prieteni, suntem ok, bună, ce faci, aoleu mă doare spatele, că pe el în cam doare tot timpul spatele. El e mai sensibil”, a spus Bianca Drăgușanu, într-un interviu pe YouTube.

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.