Setari Cookie-uri

Urarea transmisă de Daliana Răducan pentru Ianca, fiica lui Răzvan Simion, cu ocazia majoratului

Ianca Simion a împlinit 18 ani, motiv pentru care Daliana Răducan i-a adresat o urare specială fiicei prezentatorului tv.

Ianca Simion, fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani, motiv pentru care familia și apropiații i-au pregătit numeroase surprize tinerei. Dezinvoltă și cu un zâmbet fermecător, Ianca este o domnișoară încrezătoare, care are o relație specială cu ambii ei părinți.

Deși locuiește în Timișoara, alături de mama sa, Ianca vine des în București la tatăl său, cu care petrece timp de calitate. Ianca s-a împrietenit și cu actuala parteneră de viața a prezentatorului tv, Daliana Răducan, alături cu care are o relație frumoasă și civilizată, așa cum este și normal.

Daliana Răducanu a vrut să își arate iubirea față de fiica iubitului ei și cu ocazia majoratului i-a transmis un mesaj special, urându-i toate cele bune și semnându-se "mama Dali".

Citește și:

„La mulți ani, Prințesini! Să te înconjuri mereu de iubire și să îți păstrezi zâmbetul, voiciunea, bunătatea și frumusețea. Te iubește mama Dali”, a scris Daliana Răducan într-o postare de pe InstaStory, potrivit libertatea.ro

Răzvan Simion are o relație frumoasă și apropiată cu copiii lui, după divorțul de fosta sa soție. Atât Ianca, cât și fratele ei vin des la tatăl lor, iar Răzvan Simion a mărturisit că nu se gândea că va avea atât de multă răbdare cu provocările ce vin la pachet cu vârsta adolescenței.

„De ce să nu îmi vină să cred că am copiii așa mari? Ce, mi i-a făcut altcineva? Asta e o unitate de măsură a experienței pe care o ai tu în viață. Faptul că ți-au crescut copiii și problemele s-au schimbat. Se spune: copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mai mari.

Citește și:

Eu nu am avut nici probleme mici, nici probleme mari cu ei. Acum e adevărat că avem în vară majoratul, avem chestii. Sunt incredibil de evoluat spiritual pentru ce mă gândeam eu că o să fiu. Sunt foarte docil, chiar aș putea spune, fără să fiu prost în a aprecia relațiile ei.

Eu mă gândeam, când era ea mai micuță, că o să fac ca toți dracii, dar nu. Sper să mă țină chestia asta. Chiar ea mi-a zis că sunt surprinzător de calm”, a povestit prezentatorul TV în urmă cu ceva timp, pentru EGO.ro.

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.