Setari Cookie-uri

Oana Zăvoranu, atac dur asupra Adelinei Petrițu. Ce are de reproșat fosta soție a lui Pepe?

Oana Zăvoranu a lansat un nou atac dur pentru Adelina Pestrițu, pe care o acuză că l-ar fi vândut pe Liviu Vârciu și și-a făcut publicitate pe spatele său.

Oana Zăvoranu nu se lasă și spune exact ceea ce gândește, fără niciun fel de menajamente. Recent, vedeta a lansat din nou un atac dur asupra Adelinei Pestrițu, pe care a acuzat-o că și-ar fi făcut publicitate pe spatele lui Liviu Vârciu, dar și că l-ar fi vândut pentru o sumă primită de la publicațiile de cancan.

Fosta soție a lui Pepe nu ezită să își spună punctul de vedere, în orice privință, iar de această dată, bruneta a luat-o la rost pe nimeni alta decât Adelina Pestrițu.

„Cine este, măi, fetișoara asta? Este practic o fetișoară care acum 6-7 ani a venit timid de pe boxe, l-a hohălit pe Vârciu, ba îl iubea ba nu-l iubea, după o poveste de dragoste sau căsătorie sau așa mai departe, s-a dus și l-a vândut pe Vârciu după cum relatează și presa de la vremea respectivă acum 5-6 ani.

Citește și:

Habar n-am că nu urmăresc, l-a vândut pe Vârciulică pentru 1.500 de euro la un post de televiziune, Cancan, habar n-am.

Din 1.500 de euro și-a luat o gentuță că ea își dorea de când era ea la Câmpulung Muscel, era fiartă pe gentuță”, a spus Oana Zăvoranu în cadrul unui video pe care l-a publicat pe social media, potrivit Cancan.

Deși a menționat că nu îi urmărește activitatea, Oana Zăvoranu este intrigată de faptul că Adelina Pestrițu îi învață pe internauți lecții de bune maniere și că, spune tot ea, Adelina și soțul ei, Virgil Steblea vând ceasuri false, în magazinul de lux pe care îl dețin.

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.