Setari Cookie-uri

CRBL, dezvăluiri cutremurătoare despre începutul carierei sale. Ce compromisuri a fost nevoit să facă pentru a ajunge în vârf?

CRBL a vorbit despre începutul carierei sale artistice și a povestit compromisurile pe care a fost nevoit să le facă pentru a ajunge să simtă gustul succesului.

CRBL este astăzi un artist complet, însă drumul până la succes nu a fost deloc unul ușor. Artistul a fost nevoit să facă compromisuri și să învețe să exceleze în mai multe domenii.

Chiar dacă au fost zile în care a fost nevoit să doarmă în frig sau s-a culcat cu stomacul gol, toate eforturile sale au meritat, pentru că acum CRBL este unul dintre cei mai apreciați și urmăriți artiști din showbiz.

”Experiența mea cu scena a început în 1994, dar am reușit să mă afirm în 2000 alături de trupa Simplu. Simplu nu înseamnă și ușor. Un drum foarte greu, dar și foarte frumos în același timp. Nu aș schimba nimic dacă aș putea, pentru că așa am ajuns să evoluez pe toate planurile.

În trupa Simplu eram dansator, cântăreț, șofer pe microbuzul personal luat în leasing, ca să nu fiu nevoit să mai dau bani și pe transport când mergeam la concerte, dar eram și coregraf, textier, „tour manager etc.”, a declarat CRBL pentru viva.ro.

Citește și:

Cu toate experiențele neplăcute pe care le-a trăit, CRBL este recunoscător pentru drumul pe care a fost nevoit să îl parcurgă și este conțtient că fiecare pas, oricât de greu ar fi fost, l-a adus mai aproape de culmile succesului de care se bucură în prezent.

”Pentru mine, să ajung să n-am bani, să dorm de foame, geanta să îmi fie șifonier, să dorm în frig, toate acestea nu sunt o dramă, pentru că eu am mai fost acolo. Oricând o pot lua de la capăt. Cred că doar așa poți să reușești în viață și să te reinventezi când ai nevoie.

Educația dată de părinți în vremuri comuniste plus educația dată de al treilea părinte, anturajul, la care se adaugă autoeducația din showbiz m-au făcut să fiu cine sunt acum.”, a mai spus artistul, potrivit sursei citate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.