Setari Cookie-uri

Gigi Becali a fost oprit de poliție în timp ce vorbea în direct pentru un post tv. Ce le-a spus latifundiarul polițiștilor?

Gigi Becali a scăpat ca prin urechile acului, asta după ce a fost oprit de un agent de poliție, în timp ce vorbea în direct, pentru una dintre emisiunile tv. Reacția latifundiarului l-a convins pe polițist să îl lase să plece.

Gigi Becali a fost oprit de poliție, însă reacția latifundiarului din Pipera l-a convins pe agent să îl lase să plece. Gigi Becali vorbea în direct pentru un post de televiziune, în momentul în care a fost oprit pe partea dreaptă de către oamenii legi.

Latifundiarul a continuat să vorbească în tot acest timp cu moderatorii de la postul de televiziune, iar cei de acasă au putut afla cum s-a sfârșit situația în care a fost implicat Becali. Omul de afaceri i-a spus agentului de poliție că oferă informații de inters publicului, iar omul legii i-a acordat credit latifundiarului și l-a lăsat să plece, scrie spynews.ro.

„Stai că m-a oprit poliția, că de ce vorbesc la telefon. Hai că m-a lăsat. Dar stai că mi-a făcut semn iar, că cică să mă opresc. Stai să vedem că dacă mă aude că vorbesc cu voi, poate mă lasă. Hai că cică m-a lăsat, că cică daca vorbescu cu voi și informez publicul, pentru binele publicului, cică mă lasă”, a spus Gigi Becali, pentru o emisiune al unui post tv.

Citește și:

Comunicatul transmis de polițiști nu a întârziat să apară, iar în respectivul document se precizează faptul că Gigi Becali folosea handsfree în momentul în care a fost oprit de agentul de poliție.

„Ieri, 17 August, Brigada Rutieră desfășura o acțiune de control în trafic pe o arteră din sectorul 1. În jurul orei 10.30, a fost oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat. La momentul opririi, conducătorul auto se afla într-o discuție telefonică folosind dispozitivul tip “mâini libere”. Având în vedere faptul că acțiunea organizată avea ca obiectiv depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind zero”, se arată în comunicatul pe care brigada rutieră l-a oferit pentru antena3.ro

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    18 August 2022
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.