Setari Cookie-uri

Nicoleta Nucă, adevăratul motiv pentru care nu mai cântă alături de Ștefan Bănică Jr

Nicoleta Nucă a vorbit despre planurile sale de viitor, dar și despre relația pe care o are în prezent cu Ștefan Bănică Jr. după ce a fost invitată să cânte în concertele sale, timp de doar doi ani.

Nicoleta Nucă s-a lansat în urmă cu mai mulți ani la X Factor, acolo unde i-a impresionat pe jurați cu vocea sa, inclusiv pe Ștefan Bănică Jr., cel mai pretențios artist de la masa juraților.

Vedeta a venit special din Italia, acolo unde locuia, pentru a participa la emisiunea de talente de la Antena 1. Ștefan Bănică Jr. a fost cel care a invitat-o pe artistă să cânte împreună cu el la concertele pe care le susține în fiecare an, iar timp de doi ani, Nicoleta Nucă a făcut show împreună cu juratul X Factor.

Totuși, drumurile celor doi s-au despărțit, iar fiecare își vede mai departe de cariera sa. Nicoleta Nucă a confirmat aceast lucru și spune că nu a mai interacționat cu artistul.

„Nu, chiar nu.(n.r. nu mai ține legătura cu Ștefan Bănică Jr.) A și trecut mult de atunci, cred că sunt șapte, opt ani. Sper că toți sunt bine și fiecare ne vedem cu siguranță de cariera noastră. Nu am mai reacționat prea mult cu Ștefan Bănică. Am cântat doar doi ani după X Factor, în concertul lui. Doar cam atât”, a mărturisit Nicoleta Nucă, pentru impact.ro.

Citește și:

În ceea ce privește planurile de viitor, artista a declarat în repetate rânduri că își dorește să își crească viitorii copii într-o altă țară. La un moment dat, vedeta speră că se va muta în Bali sau în Australia.

„Nu în Italia. Bali rămâne în continuare un vis al meu, dar m-aș muta în Australia. E aproape și de Bali, dar, totodată, oferă și posibilități de viață foarte bune. Așa că, cea mai bună opțiune, la un moment dat, ar fi să mă mut acolo. Nu este deja un plan bătut în cuie, ci unul de viitor.

Atunci când voi simți că este momentul potrivit, poate când hotărâm că ne dorim copii și vrem să le oferim un viitor mai bun, o vom face”, a mai spus vedeta, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.