Setari Cookie-uri

Nuntă în familia Reghecampf! A spus DA, însă piedicile nu au întârziat să apară. Cine stă în calea fericirii celor doi?

Luca Reghecampf a cerut-o în căsătorie pe Asiana Peng, iar mama fostei gimnaste tună și fulgeră! Soacra mică a declarat că fiica ei nu este de aceeași speță cu Corina Caciuc!

Nuntă mare se anunță în familia Reghecampf, asta după ce Luca, primul băiat al antrenorului, a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, fosta gimnastă Asiana Peng. Totuși, mama tinerei nu este încântată de decizia celor doi și spune clar și răspicat că fiica ei nu este de aceeași speță cu Corina Caciuc.

Până în acest moment, mama Asianei Peng nu a primit invitația la nuntă și nu cunoaște prea multe detalii despre fericitul eveniment. În acest sens, Silvana Peng i-a trimis un mesaj Margăi Reghecampf, mama lui Laurențiu Reghecampf, scrie click.ro.

„Vă invit cu toată dragostea să vă strângeți în ședință cu nurori de valori și să puneți mână de la mână toți din familia extinsă și să-i faceți nunta la D. A. L Reghecampf, copilul, săracul, nu-i multimiliardar, dar și zice că ar face-o, dar nu are cu ce! Nu cumva să vă imaginați că puteți terfeli imaginea fiicei mele cât aveți chef și cum aveți chef!”, sună mesajul pe care l-a transmis Silvana Peng mamei lui Laurențiu Reghecampf.

Citește și:

Jurnaliștii de la click.ro au contactat-o pe doamna Silvana Peng, iar aceasta a continuat să își arate nemulțumirea cu privire la familia Reghecampf, dar și la decizia fiicei sale de a face pasul cel mare, la doar 22 de ani.

„Sunați-o pe doamna Pffeifer și pe tatăl copilului, care e în Azerbaidjan, dacă vreți să aflați de nuntă! Eu, cel mult, aș fi soacră mică! Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari! Dar nici să-mi terfelească imaginea fiicei mele nu-mi convine!

Eu sunt născută în 1973. La 49 de ani, am noțiunea de familie. Sunt măritată cu un cetățean chinez, dar sunt cetățean român, ortodox. Și Asiana mea e născută în Caransebeș, nu la Deva, cum s-a scris. Vă anunț pe cei care o faceți de aceeași speță cu Caciuc să aveți grijă!

Citește și:

În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic! Văd doar că mulți miliardari sunt tare ocupați cu fallow the money și bunăstarea lor.”, a spus, nervoasă, mama Asianei, pentru click.ro.

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.