Setari Cookie-uri

Ghiozdan: Modele noi pentru începutul anului școlar

Iată câteva modele noi de ghiozdane!

În fiecare toamnă, elevii și studenții sunt pregătiți pentru un nou an școlar sau universitar. Aceștia, odată cu începerea unui nou capitol educațional, au nevoie de rechizite potrivite precum penare, caiete și ghiozdane! Dacă ești în căutarea ghiozdanului perfect, atunci noi avem soluția. Iată câteva modele care o să fie perfecte pentru tine sau copilul tău!

Ghiozdan din piele

Ghiozdan din piele ecologică cu buzunare laterale

Dacă te afli într-un moment în care ai nevoie de un ghiozdan din piele, însă nu ești neapărat de acord cu cea naturală, optează pentru una ecologică. Acest ghiozdan din piele ecologică este perfect pentru începutul anului școlar deoarece este încăpător, cu multe buzunare și poate deveni un accesoriu perfect pentru ținuta ta.

Prețul acestui ghiozdan este de 109 lei și poate fi comandat aici.

Ghiozdan din piele Anna Morellini

Vă prezentăm un ghiozdan încăpător, dedicat îndeosebi studenților sau elevilor din clasele terminale de liceu. Acesta este foarte atractiv și poate fi inclus cu ușurință în multe ținute. Chiar mai mult decât atât, el reușește să devină piesa care să scoată outfit-ul din anonimat. Fiind din piele, va rezista foarte mult în timp, lucru pe care și-l dorește oricine!

Prețul acestui ghiozdan este de 259 lei și poate fi comandat aici.

Ghiozdan din piele cu aspect texturat

Un ghiozdan mai bun, nici că nu găsești! Acest ghiozdan este super rezistent, lucru pe care îl pot dovedi cei doi ani de când îl port aproape zilnic. Este încăpător, ușor de asortat și oferă un plus de strălucire fiecărei ținute. Poartă-l cu încredere!

Prețul acestui ghiozdan este de 289 lei și poate fi comandat aici.

Ghiozdane pentru fete

Acest ghiozdan este perfect pentru fetița ta! Dacă își dorește un ghiozdan frumos, roz, pe care colegele să îl admire, acesta este soluția. Alege să îl cumperi pentru copilul tău!

Prețul acestui ghiozdan este de 59.99 lei și poate fi comandat aici.

Ghiozdan colorat de fete

Acest ghiozdan va fi unic pentru fiica ta! Este încăpător și extrem de frumos! Oamenii din jur îl vor adora datorită culorilor puternice care oferă un plus de prospețime. Bucură-te purtându-l!

Prețul acestui ghiozdan este de 79.99 lei și poate fi comandat aici.

Ghiozdan pentru băieți

Ghiozdan de băieți cu dinozauri

Fiul tău va fi extrem de încântat atunci când va vedea acest ghiozdan de băieți cu dinozauri. Este încăpător, având mai multe compartimente pentru depozitare. Mai mult decât atât, colegii băiețelului tău îl vor adora!

Prețul ghiozdanului este de 79.99 lei și poate fi comandat aici.

Ghiozdan pentru băieți

Prețul acestui ghiozdan este de 69.99 lei și poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină: Evgeny Atamanenko/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.