Setari Cookie-uri

Tha Motans a fost afectat de moartea tatălui. Părintele lui Denis Roabeș a murit pe când artistul avea doar 7 ani

The Motans a suferit enorm atunci când, la doar 7 ani, și-a pierdut tatăl. Amintirea părintelui său este în continuare vie în suflet, iar cea care a fost întotdeauna alături de el este mama artistului, pe care o consideră cea mai bună prietenă a sa.

The Motans a trăit o adevărată dramă, atunci când, la doar 7 ani, artistul și-a pierdut tatăl. Denis Roabeș a suferit enorm, iar alături de el a fost și este mama lui, femeia care îl sprijină necondiționat și care îi este cea mai bună prietenă.

The Motans recunoaște că viața sa s-a schimbat radical după moartea părintelui său, însă nu consideră că și-a pierdut tatăl, pentru că amintirea acestuia este în continuare vie în sufletul său.

„Nu cred că sensibilitatea pieselor mele se datorează unor asemenea traume din copilărie. Dar consider că, pe termen lung, aceste întâmplări au contribuit într-un fel sau altul la formarea caracterului meu. Experiențele de genul ăsta într-adevăr schimbă viața oamenilor radical, dar nu consider că mi-am pierdut tatăl, fie că mai e printre noi sau nu.

Citește și:

Oamenii se pierd atunci când se uită, iar tatăl meu va trăi mereu în sufletul meu și al celor care l-au iubit, așa că eu nu l-am „pierdut niciodată pe tata. El mereu a fost cu mine și a trăit prin mine”, a povestit artistul, pentru VIVA!.

Mama cântărețului este cea care l-a sprijinit în toate momentele grele ale vieții, iar Denis Roabeș este recunoscător pentru toată iubirea și sprijinul primit de la cea care i-a dat viață.

„Nu cred că mi-ar ajunge pagini în revista voastră ca să pot vorbi atât cât vreau despre cât de frumos și de puternic este acest Om. Mama e cel mai bun prieten al meu, exemplul meu de viață și cel mai bun profesor pe care l-am avut vreodată, de la ea, pe lângă multe, multe, multe lucruri, l-am învățat și pe cel mai important, și anume să iubesc. Îi sunt recunoscător Lui Dumnezeu pentru că o am în viața mea”, a mai spus The Motans.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.