Setari Cookie-uri

Ce mai face Vlăduț, fostul bucătar de la Neața cu Răzvan și Dani? Uite cu ce se ocupă acum!

Vlăduț, fostul bucătar de la Neața cu Răzvan și Dani a încetat colaborarea cu emisiunea de la Antena 1 în anul 2020, atunci când a fost înlocuit cu Chef Nicolai Tand. Acum, îndrăgitul bucătar se ocupă de pasiunea sa, într-o locație de fițe.

Vlăduț, îndrăgitul bucătar de la Neața cu Răzvan și Dani, a încheiat colaborarea cu emisiunea matinală de la Antena 1, asta după ce producătorii au luat decizia că este nevoie de o figură mai energică și fresh pe platoul emisiunii, scrie click.ro.

La sfârșitul anului 2020, Vlăduț a început să apară tot mai rar pe miciole ecrane, fiind înlocuit cu chef Nicolae Tand. Totuși, chiar dacă aparițiile la tv s-au încheiat, pasiunea pentru bucătărie nu are sfârșit, asta pentru că Vlăduț este îndrăgostit de tot ce înseamnă gastronomie.

O dată ce a plecat de la Antema 1, Dani Oțil i-a oferit lui Vlăduț un post de bucătar la restaurantul său de fițe, din zona Nordului. Simpaticul bucătar face exact ceea ce îi place și ce știe mai bine, lucrând în condiții profesioniste, alături de o echipă pe care se poate baza.

Citește și:

Vlăduț se mândrește cu preparatele sale, pe care le fotografiază adesea și le distribuie pe pagina sa de Instagram.

Despre profitul pe care îl face simpaticul bucătar la restaurantul lui Dani Oțil nu se cunosc detalii, însă, cu siguranță salariul este pe măsura pregătirii și seriozității lui Vlăduț, mai ales că prețul bucatelor din meniu nu este pentru oricine.

Dani Oțil deține un restaurant de fițe, cu prețuri peste medie, însă bogat în preparate pentru toate gisturile.

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.