Setari Cookie-uri

Cum au ajuns Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu să nu își mai vorbească? Cei trei chefi, crize de nervi!

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ajuns să nu își mai vorbească, iar cei trei chefi au făcut adevărate crize de nervi.

Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu nu și-au vorbit timp de trei zile, iar tensiunile dintre ei s-au acutizat în cel de-al 10-lea sezon de la Chefi la cuțite.

Premiera noului sezon se apropie, iar chefii sunt gata să își arate măiestria în bucătărie. O bătălie a ambiților și a orgolilor, noul sezon de la Antena 1 se arată a fi cu totul inedit.

”Bontea, în afară de faptul că este un tip foarte carismatic, este un bucătar extraordinar de bun. Și Scărlătescu la fel. Asta nu înseamnă că nu le văd defectele. Punctul slab al lui Cătălin este că se minte singur de foarte multe ori. El știe să-și vândă farfuria. Dar, din păcate pentru el, noi n-o cumpărăm. Iar punctul slab al lui Sorin este faptul că este mult prea încrezător.”, a declarat Florin Dumitrescu, scrie spynews.ro

Citește și:

Mai mult, Dumitrescu a oferit și câteva amănunte din culisele noului sezon și a mărturisit că atât el, cât și Bontea s-au enervat la culme pe Scărlătescu și nu au mai vorbit cu el, timp de trei zile.

”În toată istoria Chefi la cuțite, cel mai tare m-am enervat în sezonul 10. A fost un moment în urma căruia eu și Scărlătescu nu ne-am mai vorbit deloc trei zile. Culmea e că nici Bontea n-a vorbit cu Scărlătescu în cele trei zile. Cumva, ne-a enervat pe amândoi în egală măsură. Asta se va vedea în sezonul 10, care este mult mai intens, colegii mei profitând de anumite slăbiciuni ale adversarilor. Poate și eu am profitat de anumite slăbiciuni ale lor.

Pe lângă competiția foarte încinsă, sezonul 10 este unul special din toate punctele de vedere. În primul rând, avem un alt platou. Decorul este diferit, alte culori, alte bucătării, altă mobilă, alt spațiu de relaxare, mult mai mare. Cred că cine a pregătit acest spațiu de relaxare a știut că, la un moment dat, noi nu ne vom mai vorbi și vom sta în colțuri separate”, a dezvăluit Chef Florin Dumitrescu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.