Setari Cookie-uri

Margherita de la Clejani, declarații despre momentul atacului. Vedeta spune că a fost înjunghiată în inimă

Margherita de la Clejani a trecut prin momente de groază, asta după ce a fost atacată în plină stradă de un bărbat necunoscut, aflat pe o trotinetă electrică.

Margherita de la Clejani a făcut primele declarații despre incidentul nefericir prin care a trecut, asta după ce un bărbat necunoscut a atacat-o cu un obiect ascuțit.

Vizibil afectată, artista a ținut un discurs, pe care l-a citit de pe foaie, în fața secției de poliție unde urma să fie audiată. Margherita de la Clejani a vorbit cu lacrimi în ochi despre ceea ce s-a întâmplat și a mărturisit că a fost nevoită să consulte psihologi și psihiatri pentru a trece peste trauma suferită.

”Am fost înjunghiată în inimă. Este omenesc să greșim, dar este diabolic să insistăm în greșeală, de aceea lecțiile importante ale lumii m-au facut să înțeleg chestiunile rațiunii. Bineînțeles, am fost consiliată de numeroși psihologi, psihiatri, specialiști extraordinari cărora le mulțumesc din toată inima mea, care este ușor afectată”, a spus Margherita de la Clejani, la Antena3.

Citește și:

Mai mult, vedeta spune că a fost îngunghiată în inimă, ci nu înțepată cu o lamă, așa cum s-a crezut inițial. Întâmplarea i-ar fi putut fi fatală Margheritei, care s-a speriat îngrozitor de tare. Tot ea vrea să tragă un semnal de alarmă cu privire la bărbatul care a atacat-o, susținând că poate fi un criminal în serie.

”Nu sunt singura atacată și este încă în libertate, nu este prins, acum vreau să vorbesc despre problema răului. Platourile înainte ale moralei sunt, de obicei, încojurate de dealuri, iar pe dealuri vom găsi drumuri, multe dintre ele foarte înșelătoare”, a mai spus Margherita de la Clejani, potrivit aceleiași surse de mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.