Setari Cookie-uri

Alina Sorescu se relaxează cu fetițele la mare și își reîncarcă bateriile. Artista se află în plin proces cu Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a avut parte de câteva zile de relaxare, asta după ce a plecat cu fetițele ei la mare. Artista s-a bucurat de mare și și-a reîncărcat bateriile pentru o toamnă aglomerată.

Alina Sorescu a petrecut câteva zile la mare alături de fiicele ei, Raisa și Carolina. Artista s-a simțit excelent și a pozat cu zâmbetul pe buze, chiar dacă se află în plin proces cu Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu s-a distrat alături de fetițele ei și și-a reîncărcat bateriile pentru toamna care vine și care se anunță destul de aglomerată din punct de vedere profesional. Chiar dacă divorțul este departe de a se încheia, Alina Sorescu vede partea plină a paharului și încearcă să rămână puternică pentru micuțele ei.

„Proiecte noi la orizont ? Mi-am încărcat bateriile pentru o toamnă plină”, a scris ea pe social media.

Pentru Alina Sorescu urmează o toamnă cu multe proiecte, dar și un concert pe care îl organizează, alături de copii de la școala ei de muzică.

Citește și:

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează, iar vestea nu a fost o surpriză, asta pentru că zvonurile cu privire la separarea dintre cei doi circulau de mult timp în presă.

Artista spune că s-a încercat discreditarea sa, iar după ce mai multe informații au ajuns la urechiile ei, vedeta le-a scris internauțior cum stau lucrurile, de fapt.

„În ultimul timp se încearcă voit discreditarea mea, imediat după ce instanța a decis pentru a doua oară domiciliul fetițelor la mine. Au apărut informații că firma mea ar fi în faliment și că aș avea o nouă relație. Legat de firmă, nu este vorba despre datorii la stat sau furnizori, ci la mine ca asociat, în urma unor investiții pe care le-am făcut anul trecut cu noul sediu al școlii mele de muzică. Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea.

Citește și:

Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare a videoclipului «Suflet de copil», pe care l-a regizat. Această poză nu are nicio legătură cu buchetul de flori. Clar se urmărește o înscenare în plin proces”, a declarat artista pentru impact.ro.

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.