Setari Cookie-uri

Oana și Viorel Lis au ajuns la sapă de lemn: Mai am bani doar de mâncare și atât

Oana și Viorel Lis au ajuns la sapă de lemn, iar blondina nu se ascunde și le-a povestit oamenilor care sunt alături de ei, chiar și sufletește în această perioadă grea, prin ce trec ea și partenerul ei de viață. Viața lor s-a schimbat în totalitate, în momentul în care fostul edil al Capitalei a început să aibă probleme de sănătate.

Oana și Viorel Lis au ajuns la sapă de lemn, în ultima vreme

Oana Lis și partenerul ei de viață nu trec prin cea mai bună perioadă a vieții lor, având în vedere faptul că fostul primar al Bucureștiului se află într-o stare de sănătate nu foarte bună și are nevoie în permanență de îngrijiri medicale. Blondina și-a ținut fanii la curent, în tot acest timp, în ceea ce privește modul în care decurge viața lor în ultimele luni, iar recent a povestit, pe pagina sa oficială de Facebook, că a fost nevoită să își vândă verigheta. De ce? Ei bine, pentru că soțul ei are nevoie de un scaun cu rotile, pentru a se putea deplasa.

Recent, a mai făcut o serie de dezvăluiri și a dat de înțeles că au ajuns la capătul puterilor și că starea lui s-a degradat destul de repede și că este un lucru greu pentru un om conștient de tot ceea ce i se întâmplă așa cum este soțul ei. De asemenea, vedeta a zis că și el suferă enorm văzând felul în care a ajuns și că nu își dorește să treacă prin așa ceva, doar că nu are nicio putere de a schimba ceva.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.