Setari Cookie-uri

Iulia Albu a șters pe jos cu Adela Popescu și Maria Constantin: ”O femeie trebuie să fie cultă”

Adela Popescu și Maria Constantin au fost luate în vizor de către Iulia Albu care nu s-a putut abține să nu le analizeze ținutele așa cum face de fiecare dată.

De asemenea, criticul de modă a făcut și câteva observații dure despre cele două vedete, iar la un moment dat s-a legat chiar și de niște afirmații pe care le-a făcut soția lui Radu Vâlcan, nu doar da hainele sale.

Iulia Albu, despre Adela Popescu și Maria Constantin

Iulia Albu este recunoscută pentru sinceritatea de care a dat dovadă de fiecare dată, când a fost nevoită să comenteze ținutele vedetelor de la noi din țară și nu numai. Vedeta spune când îi place alegerea vestimentară pe care a făcut-o o persoană anume, dar critică dur atunci când alegerile unora nu sunt deloc inspirate și nu le avantajează în niciun fel și are și o emisiuni în care face lucrul acesta și care poartă denumirea de Poliția Modei.

Recent, vedeta a luat-o la bani mărunți pe Adela Popescu analizându-i ținuta pe care a decis să poarte în cadrul unui eveniment monden la care a participat recent. Ea a fost foarte, foarte atentă la detalii și nu a putut să nu remarce faptul că avea niște chei pe haină pe post de accesorii care nu au fost deloc pe placul criticului de modă. Nici măcar discursul ei nu a fost înțeles de Iulia Albu, care s-a legat și de el în cadrul discursului său.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.