Setari Cookie-uri

Prima iubire nu se uită niciodată! Alex Delea a suferit enorm din dragoste: ”Nu am avut relații foarte lungi”

Alex Delea s-a convins deja de faptul că prima iubire nu se uită niciodată. Câștigătorul Survivor România 2022 a vorbit despre persoana care i-a furat inima, dar care nu l-a iubit deloc la fel cum el o iubea, într-un interviu pe care l-a acordat recent.

Tot în cadrul aceleiași discuții a spus clar și de ce anume nu a avut relații lungi până acum, dar nu a negat că ar vrea o persoană care să îi fie alături acum.

Alex Delea, despre prima iubire

Înainte de a participa la Survivor România în echipa Războinicilor nimeni nu îl cunoștea pe Alex Delea, dar acesta a reușit să le atragă atenția celor de acasă încă din primele ediții ale emisiunii de la Pro TV. Tânărul nu doar că i-a impresionat pe cei aflați în fața micilor ecrane datorită competențelor sale sportive, dar le-a furat și inimile domnișoarelor care au fost atrase de aspectul lui fizic. Timp de câteva luni bune și-a dat silința să fie printre cei mai buni, să aducă puncte, să reziste atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, dar în același timp să nu se certe cu colegii lui, doar pentru a atrage atenția.

Citește și:

Faptul că a stat în banca lui și că a încercat să demonstreze că merită susținere i-a convins pe cei de acasă să îi acordurile voturile lor, când a avut cea mai mare nevoie de ele, dar mai ales în marea finală a concursului. Astfel, a fost declarat marele campion al acestui sezon, iar de când a revenit în țară a oferit tot felul de interviuri și a fost invitat în numeroase emisiunii, unde a vorbit despre concurs, dar și despre viața privată.

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.