Setari Cookie-uri

Mara Bănică și Bianca Drăgușanu au încheiat prietenia în urmă cu ani buni. De ce nu își mai vorbesc vedetele

Nu foarte multă lume știe că Mara Bănică și Bianca Drăgușanu au fost bune prietene în urmă cu mai mulți ani, dar au trecut deja și mulți de când nu își mai vorbesc.

Jurnalista a explicat de ce au ajuns în situația în care nu mai schimbă o vorbă și de unde a pornit întregul scandal. De asemenea, a mai spus și numele unei alte vedete care nu o mai are deloc la suflet.

Mara Bănică, despre prietenia cu Bianca Drăgușanu

Mara Bănică se află pe lista celor mai cunoscute jurnaliste de la noi din țară, dar a fost în trecut și prezentatoare TV, vreme în care și-a stricat prietenia cu mai multe persoane publice de la noi din țară. De asemenea, mulți o cunosc de pe vremea când era colega Mirelei Vaida la Acces Direct, perioadă în care și-a luat extrem de mult hate din partea oamenilor, din cauza sincerității de care a dat dovadă în unele momente, dar și din cauza atitudinii pe care mulți o considerau nepotrivită față de subiectele pe care le abordau în cadrul emisiunii.

Citește și:

După ce a născut, jurnalista a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a-și recăpăta forțele și pentru a fi alături de fiica ei cât mai mult timp posibil. Și-a luat rolul de mamă în serios, iar mulți dintre urmăritorii ei au fost de părere că a prins-o de minune. Nu a existat fericire mai mare pentru ea decât cea de a deveni mamă, având în vedere cât de mult s-a chinuit să rămână gravidă.

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.