Setari Cookie-uri

Dana Budeanu despre nunta lui George Simion: "Să vină ăia de la Netflix să vadă cum se face!"

Dana Budeanu și-a surprins din nou fanii. Vedeta și-a dat cu părerea despre nunta lui George Simion care a avut loc la finalul acestei săptămâni și care a fost subiect de discuție pentru multă lume.

De asemenea, mii de români au decis să îi fie alături liderului AUR într-o zi atât de importantă pentru el. Printre ei nu s-a aflat și Dana Budeanu, dar asta nu înseamnă că nu a fost la curent cu tot ceea ce s-a petrecut la marele eveniment.

Dana Budeanu, părere despre nunta lui George Simion

Dana Budeanu este o femeie sinceră și ori de câte ori un subiect este viral în țara noastră, intră și în atenția sa. Nunta lui George Simion cu partenera sa de viață, Ilinca Munteanu, i-a atras imediat atenția și nu s-a putut abține să nu vorbească, pe contul ei oficial de Instagram, unde vorbește despre multe lucruri, despre care de în marea majoritate nu are o părere prea bună.

Așa cum era de așteptat, vedeta nu a avut o părere prea bună despre nunta organizată la Măciuca și la care au luat parte mii de oameni din toate colțurile țării. În primă fază, creatoarea de modă a lua la rost organizarea acestui eveniment unde 10.000 de români au mers să mânânce și să bea, în mare parte. Ei bine, Dana Budeanu a scris că respectă garnizoana pentru o asemenea organizare la nunta lui “Siemion”, făcând referire în mod evident la Serviciul de Informații Externe (SIE), de care aparține.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.