Setari Cookie-uri

Andreea Mantea, emoții în prima zi de școală a lui David. Fiul ei a intrat în clasa a 3-a și se pregătește pentru multe meserii

Andreea Mantea a publicat o poză cu David din prima sa zi de școală, iar emoțiile începutului nu au întârziat să apară.

Andreea Mantea este o mamă mândră, iar emoțiile începutului nu o ocolesc nici în acest an. Fiul ei, David a început clasa a 3-a, iar vedeta a publicat prima poză cu băiețelul ei, din noul an școlar.

Aflați în curtea școlii, Andreea Mantea este toată un zâmbet și îl ține pe David cu multă încredere, oferindu-i sprijin și curaj în noul an școlar. Fiul prezentatoarei tv este înscris la o școală privată cu predare în limba engleză, asta după ce, în trecut, David a fost victima bullying-ului într-o școală de stat, așa cum a povestit vedeta în podcastul Ilincăi Vandici.

Andreea Mantea a recunoscut pe pagina sa de socializare că trăiește o zi încărcată de emoții și că speră ca noul an școlar să fie unul plin de zâmbete, bunătate, blândețe și atenție. Vedeta le-a urat mult succes tuturor copiilor, părinților și cadrelor educaționale și rezultate pe măsură.

Citește și:

„Clasa a 3 a B.? O zi plină de emoții! Prea multe emoții! ? Fie că încep azi sau săptămâna viitoare sau peste 2 săptămâni, puii noștri întră intr-un nou an școlar. Sper să fie un an plin de zâmbete, bunătate, blândețe, atenție,multe descoperiri și momente cât mai frumoase! Doamne ajută! ?? Le țin pumnii tuturor copiilor, părinților și profesorilor”, a scris Andreea Mantea, alături de poza în care se află în fața școlii, cu David.

David se pregătește pentru a avea mai multe meserii

David și-a făcut debutul în lumea actoriei, jucând în serialul "Strada Speranței", iar ipostaza de actor i-a plăcut mult fiului Andreei Mantea.

„Mă bucur că pot să fiu actor! Și chiar vreau să am mai multe meserii. Vreau să fiu actor, pictor, prezentator și polițist. Acum încerc meseria de actor și este interesant, pentru că am un rol haios! Și îmi place că au pufuleți și floricele la filmări!”, spunea David Mantea.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.