Setari Cookie-uri

Lia Bugnar și Marius Manole, o nouă poveste de iubire? Ce spune actorul despre relațiile din ziua de astăzi

Lia Bugnar și Marius Manole s-au afișat din ce în ce mai des împreună, în ultima perioadă, motiv pentru care fanii s-au gândit că cei doi ar forma un cuplu. Iată ce spune actorul Marius Manole despre relațiile din ziua de astăzi.

Lia Bugnar și Marius Manole petrec mult timp împreună, iar cei doi au fost văzuți împreună, în public, de mai multe ori. Fie că îi leagă o strânsă prietenie sau cei doi formează un cuplu, cert este că între Lia Bugnar și Marius Manole există sentimente de apreciere, încredere și respect.

După ce s-a despărțit de regizorul Anghel Damian, Lia Bugnar s-a concentrat pe cariera sa profesională, și a jucat alături de colegii săi, pe scena Teatrului Național din București. Totuși, actrița a de bănuit atunci când s-a afișat, în repetate rânduri, cu colegul său de scenă, Marius Manole.

Întrebat dacă are o relație cu Lia Bugnar, Marius Manole a spus că lucrurile sunt complicate și că poveștile de iubire din ziua de astăzi nu mai funcționează din diverse motive.

Citește și:

„În perioada asta nimic nu mai e stabil. Poți să ai o relație azi și mâine să nu mai fie. De tăiat craca, nu știu dacă e, că speranța există, și, vezi și tu, cuplurile nu prea mai rezistă. Cuplurile se chinuie câțiva ani, după care renunță, majoritatea.
Se întâmplă ceva.

Eu cred că toată nebunia asta cu Instagram-ul, cu Facebook-ul, cu perfecțiunea, cu omul perfect, cu abdomenul perfect, vacanța perfectă, cu tentațiile, că suntem oameni, suntem ușor îndrăgostibili, suntem destul de fragili în emoțiile noastre.”, a declarat Marius Manole, pentru spectacola.ro.

Actorul a mai povestit și cum vede el lucrurile într-o relație, și a recunoscut că este un noroc ca doi oameni să îmbătrânească împreună.

Citește și:

„Eu cred în destin. La fel și în dragoste. Cred că lucrurile se întâmplă așa cum trebuie să se întâmple. E o întâmplare că doi oameni rămân împreună o perioadă, după care se despart. Da, atâta le-a fost, s-au folosit unul de altul, s-au modificat unii pe alții, poate au avut nevoie unii de alții pentru o perioadă de timp, după care mergem mai departe, la următoarea relație.

Dacă sunt oamenii care își întâlnesc sufletul pereche și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți, ăsta e un noroc și o mare fericire. Dar, dacă te uiți în jur, sunt din ce în ce mai puține cazuri. Acum, te și întrebi dacă poți rezista, sau dacă atunci când te îndrăgostești și ești deja într-o relație, dacă poți să spui „am o relație, nu vreau să…”. E foarte complicat de negociat chestia asta. Când te îndrăgostești, te îndrăgostești și aia e.”, a mai adăugat presupusul iubit al Liei Bugnar.

Citește și:

În ceea ce o privește pe actriță, Lia Bugnar îi laudă calitățile lui Marius Manole și spune că știe că se poate baza în orice moment pe el.

”Cu Marius sunt prietenă în cel mai grațios fel cu putință. Știu că mă pot baza pe el oricând, în orice bucluc aș intra. Știu că m-ar ajută cât i-ar stă în putere și un pic peste. Și eu aș face la fel pentru el. Eu l-aș iubi pe Marius și dacă n-ar fi talentat.", a mărturisit actrița, potrivit spynews.ro

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.