Setari Cookie-uri

La cine a renunțat Ilinca Munteanu pentru a se căsători cu George Simion? Diana Șoșoacă mărturisește tot!

Ilinca Munteanu s-a căsătorit, la doar 24 de ani, cu George Simion, controversatul om politic. După nunta câmpenească, multe persoane și-au dat cu părerea despre relația celor doi, iar Diana Șoșoacă a făcut mărturisiri importante despre trecutul partenerei lui Simion.

Ilinca Munteanu și George Simion s-au căsătorit în urmă cu câteva zile, iar nunta câmpenească pe care au organizat-o a fost subiect de bârfă comentat de multe persoane publice, dar nu numai. La doar 24 de ani, Ilinca Munteanu a ales să-și lege destinul de cel al lui Simion, iar împreună și-au făcut multe planuri de viitor.

Una dintre personalitățile care nu văd cu ochi buni relația celor doi este chiar senatoarea Diana Șoșoacă, care a făcut mărturisiri despre trecutul partenerei de viață a omului politic. Cu sinceritatea care îi este caracteristică, senatoarea a povestit cum Ilinca Munteanu și cu ea au o prietenă comună și cunoaște anumite aspecte din viața ei.

Diana Șoșoacă o caracterizează pe Ilinca Munteanu ca fiind o femeie romantică, cu o viziune de viață diferită față de cea a lui George Simion. Mai mult, senatoarea a povestit cum tânăra de 24 de ani și-a lăsat fostul iubit, alături de care trăia o poveste de dragoste de doi ani, în momentul în care l-a cunocut pe George Simion și s-a hotărât să înceapă o nouă viață alături de el.

Citește și:

”Eu am văzut-o cum e, e romantică. Întâmplător este bună prietenă cu o prietenă de-a mea. Păcat că și-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani de zile pentru a face acest pas pe care eu nu îl văd bine. Ea este o fată romantică, este o fată visătoare și, din păcate, din punctul meu de vedere, cum văd eu politica, deci din punctul ăsta de vedere, nu mă refer la Simion, treaba lui, treaba lor ce e în bucătăria lor, dar politica este o mare nenorocire.”, a spus Diana Şoşoacă, conform stiripesurse.ro.

Chiar dacă senatoarea nu vede cu ochi buni relația celor doi, se pare că Ilinca Munteanu și George Simion nu bagă în seamă criticile care le sunt aduse și aleg să își trăiască povestea de iubire, așa cum știu mai bine.

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.