Setari Cookie-uri

Violeta, fiica Andreei Marin a început liceul. Mesajul plin de emoție transmis de prezentatoarea tv

Andreea Marin este o mamă mândră, asta pentru că fiica ei, Violeta, a început liceul pe 29 august. Vedeta a postat un mesaj emoționant, în care vorbește despre rolul de mamă și trăirile cu care se confruntă orice părinte.

Violeta a împlinit 14 ani, iar pe 29 august a început liceul. Cu mari emoții dar și cu încredere, Andreea Marin și-a însoțit fiica în prima zi de școală, unde au făcut împreună câteva poze, pe care le-a postat ulterior pe paginile de socializare.

Andreea Marin a publicat o fotografie cu fiica sa, alături de un mesaj special, în care vorbește despre rolul său de mamă și cum se simte trecerea timpului, pentru un părinte.

„La fiecare început de an școlar, de când era de-o șchioapă, facem fotografia acestei zile împreună, în curtea școlii. Evit să o numesc „liceu” acum, deși am fată mare, doar două imagini ca aceasta ne mai despart de absolvire și de studiile superioare, nu-mi vine a crede că s-a scurs timpul atât de repede… Dumnezeu știe cel mai bine câte lacrimi, emoții, bătăi de inimă se ascund în spatele zâmbetului de mamă… Și ce nesfârșită dragoste! #violeta”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Citește și:

Andreea Marin a mărturisit că venirea pe lume a fiicei ei este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat și că prețuiește viața, exact așa cum este ea, indiferent de câte greutăți a avut de îndurat.

„Venirea pe lume a fiicei mele a fost cel mai frumos lucru din viața mea. (…) Cel mai de preț lucru este viața însăși. Prețuiesc viața, chiar și cu greutățile ei. Dar doar dacă e trăită frumos și demn, iar eu asta încerc, să o trăiesc cu demnitate.

Atunci când simt un pericol pentru copilul meu este mai greu să îmi păstrez calmul și demnitatea, dar încerc. Cred că orice părinte știe acest lucru”, a zis Andreea Marin într-un interviu, acum ceva timp.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.