Setari Cookie-uri

Decizie finală a CNCD! George Buhnici a fost amendat cu 20.000 de lei

George Buhnici este bun de plată! Consiliul Național petru Combaterea Discriminării (CNCD) a hotărât ca vloggerul să plătească 20.000 de lei pentru afirmațiile controversate făcute în urmă cu câteva luni, despre vergeturi și nuditatea femeilor.

George Buhnici a primit decizia de la CNCD, urmând să achite amenda de 20.000 de lei. Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării l-a amendat pe cunoscutul vlogger în urma declarațiilor controversate pe care le-a făcut despre vergeturile și nuditatea femeilor de pe plajă.

În luna iulie, prezent la un festival de muzică, George Buhnici a vorbit într-un mod grosolan despre femeile care nu se încadrează în standardul său de frumusețe, demonstând misoginism, discriminare și încălcarea dreptului la demnitatea umană.

Faptele lui Buhnici au fost sancționate de către CNCD, iar sancțiuea a fost adoptată cu unanimitate de voturi.

"Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi", a spus George Buhnici în interviul cu pricina, printre multe altele.

Citește și:

La o lună de la mediatizarea declarațiilor vloggerului, George Buhnici a apărut din nou în public, postând un video pe canalul său de Youtube, în care și-a cerut scuze pentru afirmațiile deplasate pe care le-a făcut.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.