Setari Cookie-uri

Mira, de urgență la medicul neurolog. Cum se simte artista?

Mira și-a alertat fanii, asta după ce le-a spus că urmează să meargă la medicul neurolog pentru a face câteva investigații mai amănunțite.

Mira și-a alerat fanii, asta după ce s-a filmat într-un InstaStory și le-a spus internauților că va merge la un consult neurologic pentru a face câteva investigații mai amănunțite. Vedeta le-a spus urmăritorilor săi de pe Instagram că durerile de cap pe care le are sunt tot mai dese și severe. Pentru a afla care este cauza suferinței sale, artista nu a mai stat pe gânduri și a apelat îndată la un medic neurolog.

Mira le-a spus fanilor ei că îi va ține la curent cu starea sa de sănătate, iar cei care o îndrăgesc pe artistă așteaptă cu sufletul la gură vești de la ea.

„Nu mă simt bine de câteva zile. Astăzi merg la medic, mai exact la neurolog, mă doare foarte rău capul. Nu am puterea să fiu așa activă. Revin cu detalii.”, a spus artista, pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

Mira a avut parte de două intervenții estetice

În urmă cu puțin timp, Mira le-a dezvăluit fanilor ei că a fost supusă pentru a doua oară unei intervenții estetice. Vedeta nu a vrut să dea prea multe detalii, motivând faptul că nu este ceva grav.

Totuși, Mira a postat o fotografie de pe patul de spital, menționând că va aea nevoie de puțin timp de recuperare.

"Astăzi am avut parte de o intervenție pe care am mai făcut-o și acum doi ani. Nu o să prea vreau să vorbesc despre asta fiindcă nu e nimic grav, doar că o să fiu puțin off de pe rețele până îmi revin complet.", a transmis de Mira, în urmă cu ceva vreme.

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.