Setari Cookie-uri

George Simion și Ilinca, destinație de vis pentru luna de miere! Nu, nu este vorba despre vreo țară exotică!

Ilinca și George Simion și-au unit destinele în urmă cu o săptămână, iar acum cei doi se pregătesc să plece în luna de miere. Proaspeții căsătoriți au ales o destinație în România, un loc plin de tradiții și peisaje de vis.

George Simion și tânăra lui soție, Ilinca, și-au unit destinele săptămâna trecută, iar acum cei doi se pregătesc pentru luna de miere. Cu mult entuziasm, proaspeții îndrăgostiți au ales o destinație în România, acolo unde peisajele de vis și tradițiile locului se îmbină perfect, creând un cadru magic.

După evenimentul de la Măciuca, acolo unde și-au promis iubire veșnică, George Simion și Ilinca au decis să petreacă câteva zile singuri și au ales ca destinație pentru luna de miere, Maramureș. Dacă alți proaspeți căsătoriți merg în destinații exotice în luna de miere, iată cu liderul AUR și soția sa au ales să rămână în țară, aici unde se simt cel mai bine.

Cei doi au fost invitați în Maramurel, acolo unde George Simion și Ilinca vor merge la Săpânța, și unde vor sta 3 zile.

Citește și:

„Am primit o invitație ca după nuntă să mergem în luna de miere în Maramureș chiar de la constructorul bisericuței unde ne-am cununat religios. Vrem să vizităm mai multe locuri în Maramureș, mergem la Săpânța. Acolo ne vom face luna de miere, stăm trei zile”, a declarat liderul AUR, pentru click.ro

George Simion și Ilinca, nuntă cu peste 10.000 de invitați

George Simion și Ilinca s-au căsătorit în weekendul trecut, eveniment ce a avut loc în localitatea Măciuca, județul Vâlcea. Locul ales este unul special, descoperit de cei doi anul trecut, atunci când și-au petrecut vacanța în zona respectivă.

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.