Setari Cookie-uri

Cu toții știm ce familie frumoasă are Pavel Bartoș, însă ceea ce a ales să facă soția sa este cu adevărat nobil!

Pavel Bartoș are o familie minunată și se poate considera un norocos! Actorul a vorbit despre soția sa și lucrurile cu adevărat nobile pe care aceasta a ales să le facă pentru familie.

Pavel Bartoș are o familie frumoasă și se poate considera cu adevărat un om norocos. Alături de soția sa, îndrăgitul actor are trei fete, iar împreună sunt un exemplu pentru viața de familie.

Puțini sunt cei care cunosc faptul că Anca Bartoș, soția actorului, a renunțat la cariera de actriță și om de radio pe care o avea, pentru a se dedica total vieții de familie. Pentru Anca Bartoș împlinirea supremă este să aibă grijă de cele trei fete ale ei și nimic nu îi aduce mai multă fericire decât a fi cu copiii ei.

Chiar dacă a fost încurajată de Pavel Bartoș să se reîntoarcă la lucrurile care îi făceau plăcere înainte de a deveni mamă, Anca nu a dorit să plece din sînul familiei și și-a concentrat toată atenția pe creșterea și educarea celor trei fete ale sale.

Citește și:

”Ea a făcut acest pas nu pentru că eu i-am spus, ci pentru că ea a simțit acest lucru. I-a plăcut atât de mult ideea de familie, de a avea copii, de a sta lângă ei, de a-i educa ea, nu bona sau menajera. A fost dedicată, și ăsta este un har. Normal că m-am bucurat că s-a întâmplat așa. Eu i-am spus de multe ori: „Nu vrei să reiei? și mi-a zis: „Nu, nu simt nevoia. Mă simt împlinită prin ce am făcut cu copiii și fac în continuare.”, a declarat Pavel Bartoș pentru viva.ro

Recent, Pavel Bartoș a povestit că soția sa a ales un alt drum, acela al medicinii. Anca Bartoș se pregătește să devină medic pediatru și învață foarte mult pentru a deveni doctor.

”Era un vis al ei, de mai mult timp îmi tot povestea. Datorită ei avem familia asta frumoasă, ea a fost liantul principal în toate acestea, iar la un moment dat, știi cum e, vrei să realizezi și visurile pe care le-ai avut. Dacă nu acum, atunci când? De ce nu? A avut ambiția asta. Eu nu știam că este atât de învățat la Medicină. Doamne… este enorm. Acum a trecut cu brio în anul patru.”, a declarat actorul, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Chiar dacă are parte de o relație foarte bună cu soția sa, provocările nu i-au ocolit nici pe cei doi. Pavel Bartoș a vorbit despre felul în care a reușit să gestioneze momentele mai puțin plăcute din familie.

”Știi cum e, și la bine, și la greu. Când este bine, tuturor ne este ușor, dar la greu au fost foarte multe încercări și în cuplul nostru, și în relația noastră. Câteodată îți vine să te dai cu capul de pereți, dar cred că așa se întâmplă în fiecare cuplu. Cine îmi spune că este doar lapte și miere… nu îl cred niciodată. Normal că sunt challenge-uri, dar ține de abilitățile celor doi și de cât de mult comunică ei.”, a mai declarat Pavel Bartoș.

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.