Setari Cookie-uri

Mesajul emoționant al lui Dani Oțil pentru fiul său. Ce regrete are omul de televiziune?

Dani Oțil a publicat o scrisoare emoționantă pentru fiul său și l-a rugat să nu procedeze ca el, atunci când va mai crește.

Dani Oțil a devenit pentru prima dată tată acum aproximativ un an, iar de atunci viața i s-a schimbat complet. Micuțul Luca Tiago l-a făcut pe Dani Oțil să îți dea seama de lucrurile cu adevărat importante în viață, iar existența i s-a schimbat complet.

Ori de câte ori poate, prezentatorul tv încearcă să petreacă cât mai mult timp liber cu fiul său, iar recent, cei doi au fost într-o primă vacanță la mare, în formula de trei. Viața de tată i-a adus lui Dani Oțil o altă perspectivă asupra vieții, astfel că omul de televiziune i-a scris câteva rânduri micuțului Tiago.

Dani Oțil îi cere fiul său să nu uite să îl sune, atunci când va crește și să nu ia exemplul său, pentru că unul dintre regretele lui Oțil este că nu a telefonat mai des acasă.

Citește și:

”Las și io asta aici, tată, ca peste 20 de ani sa fim siguri ca ma mai suni. Nu e obligatoriu. Peste 20 de ani o sa ai fix cât aveam eu acu 20. Exact când am început sa îi sun pe ai mei mai rar. Si tot mai rar… Eu timpul nu îl mai pot da înapoi. Tu nu face ca mine, tată.

Eu nu o sa te deranjez. Nici tata nu m-a deranjat. Da tu sună-mă la sfârșit de vară sa refacem poza asta. Tu vei fi tot mai înalt…io tot mai strâmb. De la un punct mă voi ține eu de tine. Sper sa îți fiu până atunci sprijin.

Las poza asta aici… Ca într-o sticla. Pana pe 2042…”, a scris Dani Oțil, pe rețelele de socializare.

Dani Oțil, pregătit pentru cel de-al doilea copil?

Dani Oțil și soția sa au fost întrebați dacă își mai doresc încă un copil, mai ales că împreună cu micuțul Tiago formează o familie frumoasă. Prezentatorul tv a eviat în stilul său caracteristic răspunsul, așa că fanilor nu le rămâne de făcut decât să aștepte să vadă dacă barza va mai poposi în familia Oțil.

Citește și:

”Asta este o întrebare foarte bună (n.r. dacă mai vor un copil), dar nu… răspund.”, a spus Dani Oțil, pe pagina sa de Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.