Setari Cookie-uri

Adela Pârvu și-a cunoscut actualul soț pe un site de matrimoniale! Acum, cei doi fac terapie împreună

Adela Pârvu și-a cunoscut actualul soț pe un site de matrimoniale, iar după trei săptămâni s-au căsătorit la Starea Civilă. Ce spune arhitecta despre actualul ei partener de viață?

Adela Pârvu iubește și este iubită, asta după ce în 2020 a divorțat de fostul soț, cel alături cu care a trăit timp de 24 de ani. Încurajată de către fii ei, arhitecta și-a făcut cont pe mai multe site-uri de matrimoniale, iar pe unul dintre acestea l-a găsit pe Bogdan, actualul ei partener de viață.

După doar trei săptămâni din momentul în care s-au cunoscut, Adela Pârvu a spus DA la Starea Civilă, alături de nou ei iubit. Cei doi se completează reciproc și merg la terapie împreună. Arhitecta a povestit ce anume a atras-o la bărbatul de lângă ea, dar și ce fel de viitor își dorește pentru ea și soțul ei.

„Cu ajutorul terapeutei mi-am dat seama ca Bogdan e persoana potrivită. Acum lucrăm împreună și e mult mai ușor. El era antreprenor și avea mai multe afaceri, inclusiv în construcții. Lucrurile nu au fost așa simple cum par, adică ne-am cunoscut pe rețele și ne-am căsătorit. Eu îmi dădusem deja seama că era ceea ce căutam. Și acum merg la terapie, după divorț. Pot spune că am făcut alegerea potrivită. Că ne înțelegem perfect”, a povestit Adela Pârvu, pentru playtech.ro.

Citește și:

În doar trei săptămâni, Adela Pârvu și-a dat seama că își dorește să își petreacă tot restul vieții alături de Bogdan, iar lucrurile au accelerat rapid.

"A intrat în vorbă cu mine, mi-a plăcut profilul lui, era o descriere sumară, dar onestă. El, la un moment dat, m-a rugat să îi dau profilul meu de Facebook. M-a cucerit cu simțul umorului, cu o glumă pe care a făcut-o. În 3 săptămâni m-a cerut de soție. A fost scurt și direct, iar răspunsul meu a fost DA. I-am stricat planurile, am intuit că vrea să mă ceară de soție și i-am zis că nu mă impresionează vreun inel cu diamant. Am zis că singurul inel pe care îl vreau e verigheta. Acum avem o săptămână de când ne-am căsătorit, vrem o viață de miere, nu doar o lună de miere”, a mai spus Adela Pârvu, în emisiunea lui Măruță.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.